2024. november 28., csütörtök 6:30-8 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Mit lehet egy étterem-tulajdonosnak tenni olyankor, amikor nem fogadhat vendégeket? Megoldás lehet, ha megbíz egy ételkiszállító céget? Vagy inkább saját erőt, energiát beleölve saját felületeket érdemes használnia? Miért gondolják az éttermek üzemeltetőiről, hogy sírnak az elmaradt bevételek miatt, közben tele vannak pénzzel? Hogyan éri meg a bezárások ellenére fennmaradnia egy kisebb kifőzdének? Lévai Zsuzsit, a Halkakas halbisztró tulajdonosát kérdeztük.
Videó:
Hang:
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Kifakadtak a vendéglátósok. Többen vannak olyanok, akik semmi bértámogatást nem kaptak még. A papírokkal – állítólag – rendben volt minden és a kérelmet is befogadta a hatóság, mégsem kapták meg a bezárások utáni összegeket a fizetések idejére. Székely Sarolta, az Mfor.hu újságírója járt utána a kialakult helyzetnek.
Videó:
Hang:
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A pandémia negatív hatása következtében a bevásárlóközpontok üzleteinek bérlői nehéz helyzetbe kerültek. Rajtuk segítene a Bevásárlóközpontok Bérlőinek Érdekvédelmi Egyesülete (BBÉE). Mit szeretne elérni az egyesület?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS