2024. június 4., kedd 6:30-8 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
2024. június 4., kedd 6:30-8 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
2024. május 30., csütörtök 9-10 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
2024. február 22., csütörtök 9-10 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
2023. november 23., csütörtök 9-10 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Egyre több ikonikus étterem zárt be az energiaárak drasztikus emelkedése, az alapanyagárak gyors növekedése, a munkaerőhiány és a kereslet hirtelen visszaesése miatt. Akik nyitva maradnak téli üzemszünetet, az étlapok szűkítését, méretcsökkentést terveznek.
Szeptember 27-én, a Szállódai és Éttermi Szakmai Találkozón (SzÉSzT) a szakma képviselői az alternatívákat veszik sorba a foglalkoztatási importtól kezdve a robotikán keresztül a költséghatékony energiagazdálkodási és üzemeltetési megoldásokig. Mennyire lehet optimista a szakma?
Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
IT ROVAT: Nagy szakítások a chipgyártóknál – Erdős Márton, a PC World magazin főszerkesztője
TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető
NOPQ: A túlélés a cél a vendéglátásban – Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
37 forintról 237 forintra nő az áramár, tízszeresére drágul a gáz. Nagy kérdés, hogy ki tudják-e gazdálkodni, át tudják-e hárítani a pékségek, az éttermek, a mosodák a költségemelkedést a fogyasztóikra. Ha nem, a kisebb vállalkozások körében komoly csődhullám következhet be.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Túl vagyunk a pandémián, beindult a turizmus, dübörög a nyár. Csakhogy közben egekbe szöktek élelmiszerárak, energiaár robbanás volt, miközben egymillióért keresnek szakácsot a Balatonra. Most akkor jó vagy rossz vendéglátósnak lenni? Hogy bírja a terhelést az ágazat?Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
A két Michelin csillagos, világhírű, olaszországi Krésios étterem séfje, Giuseppe Ianotti és a MÁK étterem vezető séfje, Mizsei János négykezes vacsora-est sorozatot ad az exkluzív SHO BEACH homokos öblében.
Koltai Gábor, a SHO BEACH üzemeltetője
Videó:
Hang:
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...