Hogyan tervezik az újranyitást a rendezvényszervezők? Tatár György, a Rendezvenyhelyszinek.hu és a szallodak.hu tulajdonosa beszélt nekünk a lezárásokról, nehézségekről és az újranyitásról.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Hogyan tervezik az újranyitást a rendezvényszervezők? Tatár György, a Rendezvenyhelyszinek.hu és a szallodak.hu tulajdonosa beszélt nekünk a lezárásokról, nehézségekről és az újranyitásról.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Születésnaposok, névnaposok, események említése után Lapszemle és Tőzsdei hírek. BUDAPEST TE CSODÁS: fővárosi hírek. ÉBRESZTŐ TÉMA: Éttermi helyzetkép nyitás után a belvárosból – Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró tulajdonosa. ÉRTÉK PERCEK: Az elmúlt hét fontos gazdasági adatai – Csillag Zsigmond, az OTP Global Markets osztályvezetője.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Hol kajálunk majd a pandémia után? És mi köze ennek az e-kereskedelemhez? Mennyiben változtak az élelmiszer és étel vásárlási szokásaink a járványhelyzet miatt és hogyan reagált az e-kereskedelem?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IT ROVAT: Nagy növekedés előtt a Gloster – Szekeres Viktor, a Gloster Nyrt. igazgatósági elnöke. EQUILOR TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető. NOPQ: Mikor nyissanak az éttermek, teraszok?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Újranyitás előtt egy COVID-túlélő étterem – Láving Gusztáv, a Hiventures KKV befektetési igazgatója és Palotás Péter, a Budaörsi Halpiac ügyvezetője és a Bigfish éttermet üzemeltető Fish&Friends Kft. egyik alapító-tulajdonosa. ARANYKÖPÉS: Sharon Stone. GONDOLKODOM: Ifjú vállalkozók oltalom alatt. – Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke. PIACI HOTSPOT – Kababik József, üzletkötő
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Teljesen bezárnak hétfőn az éttermek, vagy maradhat az elvitel és házhozszállítás? Hogy állt a budapesti éttermi piac a mostani zárás előtt? Kik tudtak felszín felett maradni a házhoz szállítással, kiknek nem segített, mennyi tartalék lehet, mire készülnek az éttermek általában?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Mit lehet egy étterem-tulajdonosnak tenni olyankor, amikor nem fogadhat vendégeket? Megoldás lehet, ha megbíz egy ételkiszállító céget? Vagy inkább saját erőt, energiát beleölve saját felületeket érdemes használnia? Miért gondolják az éttermek üzemeltetőiről, hogy sírnak az elmaradt bevételek miatt, közben tele vannak pénzzel? Hogyan éri meg a bezárások ellenére fennmaradnia egy kisebb kifőzdének? Lévai Zsuzsit, a Halkakas halbisztró tulajdonosát kérdeztük.
Videó:
Hang:
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Sok szó esik mostanság a magyar vendéglátóipar nehéz helyzetéről. De hogy néz ki mindez a mindennapokban, a frontvonalból? Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró tulajdonosa. ARANYKÖPÉS: Eötvös József. ÉSZJÁTÉK – LOGISZTIKA ROVAT: A Trans-Sped beszállt a webshippy startupba. Egy érdekes akvizíció részletei.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Kádár Tamás, a Sziget főszervezője egy nagyon érdekes Facebook-posztot írt a zeneipar és a vendéglátás támogatásáról. Úgy tűnik egyre nagyobb mértékben terjed az acsarkodás, egymás szidalmazása, ha pénzbeni segítségnyújtásról van szó. Pedig a helyzet nem rózsás a rendezvényszervezők, az éttermek, vendéglátóhelyek számára. Milyen segítségre lenne szükség a zeneiparban és vendéglátásban? Meddig lehet húzni egy rendezvény szervezésének elindítását úgy, hogy nem lehet tudni, megtarthatják majd, vagy sem?
Videó:
Hang:
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Kifakadtak a vendéglátósok, hogy semmi bértámogatást nem kaptak még… – Székely Sarolta, az Mfor.hu újságírója. ARANYKÖPÉS: Francis Bacon. LÁBNYOM: Nem minden zöld, amiről mondják? – Strasser-Kátai Bernadett, a Real Nature Kft. ügyvezetője. ÉP TESTBEN: Hol mozogjunk a szabadban, Budapesten?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS