Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Éttermi helyzetkép nyitás után

2021-09-07

Még februárban beszéltünk Lévai Zsuzsival, a Halkakas halbisztró tulajdonosával, aki elmondta, a lezárások miatt milyen módszerekkel próbálnak túlélni. Akkor optimista volt. Mi történt azóta? Sikerült terasz nélkül kinyitni? Hol tartanak a környékbeli éttermek?

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/05/EBRESZTO-TEMA-Ettermi-helyzetkep-nyitas-utan-a-belvarosbol_audio.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: covid-19, étterem, hal, halkakas, helyzetkép, lezárás, nyitás, terasz

Millás gasztrokalauz: Velencei-tó TOP5

2021-08-12

NOPQ: 5 hely, amit semmiképp se hagyj ki a Velencei-tónál. Szubjektív étteremkritika Kántor Ede, gasztrobubi, helyi lakos szájából, Mihálovits Gazda kontráival.

Videó:

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/08/Velencei-to-Top5.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: gasztro, TOP5, velence, velencei tó

Melyik a legjobb magyar étterem? Itt a Dining Guide válasza!

2021-07-29

Melyik a legjobb magyar étterem? Itt a Dining Guide válasza!

Nemrégiben adták át a legjobb éttermeknek járó elismeréseket az Audi-Dining Guide Év Étterme díjátadó gálán. Nagyobb változások mellett sok visszatérő név is felbukkan az idei listán, és a top 10+2-be bekerült három vidéki hely is – a világjárvány a rangsoron is nyomot hagyott.

Herczeg Zoltán a Dining Guide felelős kiadója

Videó:

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/07/Legjobb-magyar-etterem.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: díjátadó, Dining Guide, étterem

Megvan az Év Fagylaltja!

2021-07-08

NOPQ: Bíborka, balzsamos sült áfonya és mezei kakukfütty

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2021-ben ismét rendhagyó módon rendezte meg a nagy népszerűségnek örvendő Év Fagylaltja versenyt.A verseny célja a hagyományos jó minőségű kézműves fagylalt népszerűsítése, hogy a magyar cukrászat egyre jobb minőségű fagylaltokat kínáljon vendégei számára, ezáltal is igényt támasztva az emberekben az egészséges és minőségi, kézműves termékek iránt.

Erdélyi Balázs, a Cukrász Ipartestület szakmai elnöke

Videó:

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/07/NOPQ-az-ev-fagyija.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: Bíborka, év fagylaltja, kakukfütty, sült áfonya, verseny

Egy kis gasztro-etimológia

2021-06-17

NOPQ: Egy kis gasztro-etimológia – svédasztal, büfé, bisztró. Kántor Bandi megfejt. Szóba kerül a franciasaláta eredet is, ami valójában orosz eredetű.

Videó:

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/06/Egy-kis-gasztro-etimologia.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bisztró, büfé, nopq, svédasztal

200 éve sétál a Jani: a Johnnie Walker sztori

2021-06-04

Valójában volt a Johnnie Walker 200 éves, de a COVID-hatás miatt most mutatják csak be az Anthony Wonka által készített 45 perces dokumentumfilmet a cégről. Miért lett olyan sikeres a Johnnie Walker? Minden siker kulcsa a blended whisky?

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/06/200-eve-setal-a-Jani-Johnny-Walker-sztori_audio.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: 200 év, black label, blended, blue label, Johnnie walker, párlat, red label, skót whisky, whisky

Díjeső a csokimanufaktúrának

2021-05-27

A chocoMe magyar csokoládémanufaktúra már nem az első nemzetközi elismerését gyűjtötte be, ezúttal több díjat is hazavihetett a cég az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjéből.

Mészáros Gábor, a ChocoMe Csokoládé Manufaktúra tulajdonosa

Videó:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/05/NOPQ.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: chocoMe, csokoládé, díj, elismerés

Mi várható az idei csokinyuszi szezonban?

2021-04-01

Talán a tavalyi mélypontnál jobb lesz a csokinyuszik eladási száma az idén, mivel ebben az évben már lehetett kalkulálni a pandémia által befolyásolt fogyással. A bizonytalanság azért is érinti érzékenyen ezt a területet, mert fél évvel előre kell elkezdeni a gyártást. Amikor a polcokon megjelenik a csokinyuszi, a gyártósorokon már a télapók utaznak. Milyen innovációkat lehet még alkalmazni ezen a területen? Intődy Gábor, a Magyar Édességgyártók Szövetsége szervezeti titkára mutatta be a terület működését.

Videó:

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/04/NOPQ-Csokinyuszi-piaci-kitekinto-talan-a-tavalyi-melypontnal-jobb-lesz_audio.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: csoki, csokinyuszi, eladási szám, télapó

Stafni, papszelet, császárlánc – kérdezd a hentesed!

2021-03-04

Stafni, papszelet, császárlánc és egyéb sertésalkatrészek, amelyek nem olyan szépek a húspulton, mégis isteni finomak. NOPQ rovatunkban Máté Dániel, a “Fülétől a farkáig” blog szerzője ismertet meg minket ezekkel a különlegességekkel, amelyeket alapból nem is lehet kapni, hanem külön kell kérni kedvenc hentesünktől!

Videó:

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/03/13-NOPQ-Stafni-papszelet-csaszarlanc_audio.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: császárlánc, finom, hús, papszelet, stafni

Karácsonyi halas receptek

2020-12-17

Együnk halat az ünnepekre! De mit és hogyan? Ponty, harcsa és süllő – kicsit máskép… Tudjátok hogyan kell elkészíteni a hallal töltött káposztát? A Halkakas hallevest? A roston süllőt? NOPQ rovatunkban Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró tulajdonosa elmondja a recepteket.

Videó:

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/12/13-NOPQ-Egyunk-halat-az-unnepekre_audio.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: hal, harcsa, ponty, süllő, ünnep

  • « Előző oldal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 11
  • Következő oldal »
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!