Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

A nagy főzelék és feltét párosítás

2017-08-10

Milyen főzelékhez milyen feltét illik? Vannak megrögzött párosok, ha mondunk egy főzeléket, azonnal beugrik hozzá egy feltét, és azt azzal kell enni – vagy nem? Illetve, mindenkinél ugyanazok ezek? Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/NOPQ-2017-08-10.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: fasírt, feltét, főzelék, gasztro, gasztronómia

Ma már védettek, régen megettük

2017-08-03

NOPQ gasztro rovatunkban régi ínyencségeket keresett elő Kántor kolléga, hogy Mihálovits gazda kedvére járjon. Manapság az alapanyagok jó része már védett, régen azonban ízletes fogások voltak.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/Nopq-2017-08-03.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: csiga, csík, fenyőrigó, hód, nopq, recept

Páratlan a Debreceni

2017-07-20

Pedig páros kolbásznak hívják… Kántor Endre Debrecenben annak eredt utána, milyen is a jó Debreceni, hol lehet kapni. Vigyázat! Veszélyes tartalom következik, garantált fogyasztást idéz elő!Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/07/NOPQ-2017-07-20.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: debrecen, debreceni, gasztro, kolbász, maszek utcabár, nopq

Ez sör! A sernevelőtől a sörgyárig

2017-07-06

Kik és hogyan főztek sört Magyarországon? Miért Kőbánya vált a magyar sörgyártás fellegvárává? Bor- vagy sörivó a magyar?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/07/NOPQ-2017-07-06.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: kiállítás, nopq, sör, sörfogyasztás, történelem

A kisember bosszúja: halálig tartó zabálás

2017-06-29

Móricz Zsigmond születési évfordulója kapcsán elővettük a Tragédia című novellát. NOPQ gasztronómiai rovatunkban megnéztük, milyen is az all you can eat magyar módra, halálig.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/06/NOPQ-2017-06-29.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: irodalom, Móricz Zsigmond, töltött káposzta, zabálás

Füred legendás velős pirítósa

2017-06-22

Mit egyen az ember, ha Balatonfüreden tartózkodik épp? Milyen helyi jellegzetesség van, amely üdítően változatos az ismert parti büfékajákhoz képest?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/06/NOPQ-2017-06-22.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: Balatonfüred, jellegzetesség, kocsma, magyar étel, velős pirítós

Borkoktélok és ételparfümök

2017-06-15

Kis túlzással a koktélkészítés egyidős az emberiséggel – na jó, ez csak majdnem igaz, de annyi bizonyos, hogy az ember mindig szeretett keverni, hogy valami jobb vagy más legyen.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/06/Garamvolgyi_Krisztian-2017-06-15.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: borkoktél, ételparfüm, gasztro, koktél

Éttermi etikett II.

2017-06-08

Folytattuk hiánypótló beszélgetésünket az éttermi etikettről. Dőry Gábor, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértője most az asztalnál történő helyes viselkedésről beszélt.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/06/NOPQ2017_06_08.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: etikett, étterem, illem, nopq, viselkedés

Éttermi etikett I.

2017-06-01

Ki megy be először egy étterembe? Ki intézkedik, ki ül le először és hova? Ki rendel ételt, bort? Magán és céges környezetben ugyanúgy kell eljárni? Rengeteg kérdés felmerül egy egyszerű ebéd vagy vacsora kapcsán, és egyáltalán nem biztos, hogy mindenre ismerjük a választ.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/06/NOPQ2017_06_01.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: etikett, étterem, udvariasság, viselkedés

Egészségtudatos táplálkozás étlapról Csak online elérhető tartalom

2017-04-06

Nagyon fontos az egészségtudatos táplálkozás, amikor az ember figyel rá, hogy milyen alapanyagból mennyit visz be a szervezetébe. Ezt éttermi étkezések alkalmával is célszerű szem előtt tartani.Részletek

http://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/04/nopq_20170406.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Életmód, NOPQ Címkék: egészségtudatos táplálkozás, étterem, gasztronómia, minőségi alapanyag

  • « Előző oldal
  • 1
  • …
  • 9
  • 10
  • 11
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!