2024. április 25., csütörtök 9-10 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
2024. április 25., csütörtök 9-10 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
2023. október 19., csütörtök 9-10 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
December 20-ával bezár a Halkakas, de megszűnés helyett bizonytalan időre visszavonulás szerepel a bejelentésben. Ez meg mit takar, mit tervez Lévai Zsuzsi? Két kiváló karácsonyi receptet is kérünk tőle.
Receptek:
Panko morzsás pontyfilé, zsályás burgonyapürével, kovászos uborka raguval
Metélőhagymás, füstölt halas lepény
Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró, illetve halbolt és halbár tulajdonosa
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
NÉVNAPOK, SZÜLETÉSNAPOK, ÉVFORDULÓK.
LAPSZEMLE, TŐZSDEI HELYZETKÉP.
BUDAPEST TE CSODÁS: hírek a fővárosból és környékéről
Bezár a Halkakas, hogyan tovább? – Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró, illetve halbolt és halbár tulajdonosa
ÉRTÉK PERCEK – Priegl Máté, OTP Global Markets senior trader
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
IT ROVAT
TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető
NOPQ: Mit ettek a Mediciek? – Megjelent magyarul a világ első nyomtatott szakácskönyve – Darida Benedek, a könyv fordítója
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
IT ROVAT: Milyen eszközökkel legyünk hibridek? A hibrid munkavégzés hosszú távon velünk marad, a távmunka lehetősége a kezdeti kényszer megoldásból új normává vált, miközben a tapasztalatok és a kutatások azt mutatják, hogy a személyes irodai jelenlét teljes hiánya rontja a csapatok kohézióját és az elkötelezettséget. Erre jelent megoldást a hibrid felállás. De milyen eszközök segítségével? Németh Zoltán, a Cisco kollaborációs szakértője.
TŐZSDENYITÁS: Buró Szilárd, az Equilor Befektetési Zrt. pénzügyi innovációs vezetője.
NOPQ: Legalább most együnk már halat, húsvétkor! Kántor Bandi halevésre buzdít pár egyszerű, szálkamentes recepttel, ami a gyerekeknek is biztosan bejön.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Csak karácsonykor eszik halat a magyar: a karácsonyi asztalok 77 százalékára kerülő vacsora fő eleme a hal, ám a válaszadók 45 százaléka az év többi részében havi gyakoriságnál ritkábban fogyaszt halból készült ételeket. Tízből kilencen pontyból készítik el a szenteste menüjén szereplő ételeket, melynek 53 százalékban a halászlé, 29 százalékban a rántott hal a fő eleme. Miért nem eszik halat a magyar gyarkabban? Mit lehet ez ellen tenni?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
ÁCS IS IN THE AIR: Mit ér az utas szava a légitársaságéval szemben, ha jól megszívatják?
Teljes az utazási káosz már az unióban is. Ács Gábor, a „Hogyan utazzunk rossz időpontban, hosszan, kényelmetlenül, de olcsón” című bestseller útikönyv szerzője.
TŐZSDENYITÁS: Vavrek Zsolt, az Equiolor Befektetési Zrt. lakossági üzletág-igazgatója.
NOPQ EXTRA XMAS EDITION: Csak karácsonykor eszik halat a magyar – de miért? De mit is egyen? A karácsonyi asztalok 77 százalékára kerülő vacsora fő eleme a hal, ám a válaszadók 45 százaléka az év többi részében havi gyakoriságnál ritkábban fogyaszt halból készült ételeket – derül ki Agroinform.hu friss felméréséből. Tízből kilencen pontyból készítik el a szenteste menüjén szereplő ételeket, melynek 53 százalékban a halászlé, 29 százalékban a rántott hal a fő eleme. Miért nem eszik halat a magyar gyarkabban? Mit lehet ez ellen tenni? Ennél azért sokkal jobbat tudunk, ebben segít minket 3 recepttel
Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró tulajdonosa.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
IT ROVAT: 4iG – 4iOP. A 4iG áprilisban kezdte meg új digitális ipari platformjának, a 4iOP-nak a bevezetését. De mi az a 4iOP? – Virág Aladár, 4iG Nyrt. szaktanácsadó-szakértékesítő. EQUILOR TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető. NOPQ: Két fontos és hasznos receptkönyv.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Új törvényjavaslatot a visszaváltási rendszer bevezetéséről – vége az egyszer használatos palackokból származó szeméthegyeknek? – Simon Gergely, a Greenpeace vegyianyag-szakértője. IT ROVAT: A legmocskosabb Black Friday trükkök – Bátky Zoltán, a Computerworld Online főszerkesztője. TŐZSDENYITÁS: Török Lajos, vezető elemző (Equilor). NOPQ: Olcsó, de mutatós ünnepi fogások: kaviáros tészta – akár vodkával is! – Kántor Bandi El jeffe muy grande
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Mi ez már megint? Hát csak annyi, hogy az aktuális EU-szabályozás miatt szólnunk kell, hogy sütiket használunk. Nem értem
Ahhoz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk weboldalunkon, ebgedélyezned kell a sütiket. Ráadásul, az EU-szabályzatnak megfelelően ezt kötelesek is vagyunk közölni veled, neked pedig el kell fogadnod, azaz meg kell értened, hogy sütiket használunk. Ha nem fogadod el, akkor is látogathatsz minket, de biztosan nem lesz olyan szép és jó az oldal, ahogy mi azt szeretnénk. Még többet a sütikről itt: Cookie szabályzat.