Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Millásreggeli Podcast: pezsgés az okostelefonok piacán, tőzsdenyitás, lecsóvariációk

2024-08-29

2024. augusztus 29., csütörtök 9-10 óra

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2024/08/cafe_radiocafe98_20240829-0900_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: AI, bogrács, Buró Szilárd, csere, eladás, Equilor tőzsdenyitás, főzés, gasztronómia, hwsw, irodalom, it-kalauz, Koi Tamás, Lecsó, nopq, okostelefon, pezsgés, recept, Szabados György

Millásreggeli Podcast: rekordév a Glosternél, tőzsdenyitás, főzzünk vadast

2024-04-25

2024. április 25., csütörtök 9-10 óra

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2024/04/cafe_radiocafe98_20240425-0900_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: Buró Szilárd, Equilor tőzsdenyitás, erste, étel, gloster, it-kalauz, Kántor Endre, konyha, magyar, mártás, nopq, pénzügy, recept, rekord, Szekeres Viktor, vadas

Millásreggeli podcast: hol vannak a nők az IT-ből?, tőzsdenyitás, juharszirupos gin

2023-10-19

2023. október 19., csütörtök 9-10 óra

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2023/10/9_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: bartender, borravaló, Egyenlítő Alapítvány, fejlődés, feketeerdő, fűszer, gasztrokultúra, gin, Heal Edina, informatika, innováció, it-kalauz, juharszirup, márka, mérnök, nő, nők, nopq, összetevő, recept, Sághy Balázs, tech, technológia, tőzsdenyitás

Bezár a Halkakas, hogyan tovább?

2022-12-16

December 20-ával bezár a Halkakas, de megszűnés helyett bizonytalan időre visszavonulás szerepel a bejelentésben. Ez meg mit takar, mit tervez Lévai Zsuzsi? Két kiváló karácsonyi receptet is kérünk tőle.

Receptek:

Panko morzsás pontyfilé, zsályás burgonyapürével, kovászos uborka raguval
Metélőhagymás, füstölt halas lepény

Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró, illetve halbolt és halbár tulajdonosa

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2022/12/HALKAKAS.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Pénzügyek Címkék: halas lepény, halkakas, karácsony, megszűnés, pontyfilé, recept, visszavonulás

Fábián Juli tér, bezáró halbisztró, értékpercek

2022-12-16

NÉVNAPOK, SZÜLETÉSNAPOK, ÉVFORDULÓK.

LAPSZEMLE, TŐZSDEI HELYZETKÉP.

BUDAPEST TE CSODÁS: hírek a fővárosból és környékéről

Bezár a Halkakas, hogyan tovább? – Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró, illetve halbolt és halbár tulajdonosa

ÉRTÉK PERCEK – Priegl Máté, OTP Global Markets senior trader

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2022/12/JazzyRadio_2022-12-16_06_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: ecb, Fábián Juli, fed, halkakas, karácsony, recept, tér, visszavonulás

IT rovat, tőzsdenyitás, reneszánsz szakácskönyv

2022-11-03

IT ROVAT

TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető

NOPQ: Mit ettek a Mediciek? – Megjelent magyarul a világ első nyomtatott szakácskönyve – Darida Benedek, a könyv fordítója

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2022/11/JazzyRadio_2022-11-03_09_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: Dell, életmód, it, Medici, recept, tanács, tőzsdenyitás

Hibrid kommunikáció, együnk halat!

2022-04-14

IT ROVAT: Milyen eszközökkel legyünk hibridek? A hibrid munkavégzés hosszú távon velünk marad, a távmunka lehetősége a kezdeti kényszer megoldásból új normává vált, miközben a tapasztalatok és a kutatások azt mutatják, hogy a személyes irodai jelenlét teljes hiánya rontja a csapatok kohézióját és az elkötelezettséget. Erre jelent megoldást a hibrid felállás. De milyen eszközök segítségével? Németh Zoltán, a Cisco kollaborációs szakértője.

TŐZSDENYITÁS: Buró Szilárd, az Equilor Befektetési Zrt. pénzügyi innovációs vezetője.

NOPQ: Legalább most együnk már halat, húsvétkor! Kántor Bandi halevésre buzdít pár egyszerű, szálkamentes recepttel, ami a gyerekeknek is biztosan bejön.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2022/04/JazzyRadio_2022-04-14_09_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: afrikai harcsa, cisco, hal, Hibrid munka, home office, húsvét, otthoni munkavégzés, recept, távmunka, webex

Három nem mindennapi halas recept

2021-12-17

Csak karácsonykor eszik halat a magyar: a karácsonyi asztalok 77 százalékára kerülő vacsora fő eleme a hal, ám a válaszadók 45 százaléka az év többi részében havi gyakoriságnál ritkábban fogyaszt halból készült ételeket. Tízből kilencen pontyból készítik el a szenteste menüjén szereplő ételeket, melynek 53 százalékban a halászlé, 29 százalékban a rántott hal a fő eleme. Miért nem eszik halat a magyar gyarkabban? Mit lehet ez ellen tenni?

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/12/NOPQ-hal.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: busa, hal, halpástétom, harcsa, karácsony, magyar, recept, tokhal

Utazási káosz, tőzsdenyitás, karácsonyi hal

2021-12-17

ÁCS IS IN THE AIR: Mit ér az utas szava a légitársaságéval szemben, ha jól megszívatják?
Teljes az utazási káosz már az unióban is.  Ács Gábor, a „Hogyan utazzunk rossz időpontban, hosszan, kényelmetlenül, de olcsón” című bestseller útikönyv szerzője.

TŐZSDENYITÁS: Vavrek Zsolt, az Equiolor Befektetési Zrt. lakossági üzletág-igazgatója.

NOPQ EXTRA XMAS EDITION: Csak karácsonykor eszik halat a magyar – de miért? De mit is egyen? A karácsonyi asztalok 77 százalékára kerülő vacsora fő eleme a hal, ám a válaszadók 45 százaléka az év többi részében havi gyakoriságnál ritkábban fogyaszt halból készült ételeket – derül ki Agroinform.hu friss felméréséből. Tízből kilencen pontyból készítik el a szenteste menüjén szereplő ételeket, melynek 53 százalékban a halászlé, 29 százalékban a rántott hal a fő eleme. Miért nem eszik halat a magyar gyarkabban? Mit lehet ez ellen tenni? Ennél azért sokkal jobbat tudunk, ebben segít minket 3 recepttel
Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró tulajdonosa.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/12/JazzyRadio_2021-12-17_09_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: hal, káosz, karácsony, légitársaság, recept, tőzsdenyitás, unió, ünnepi ételek, utas

4iG – 4iOP és két hasznos szakácskönyv

2021-04-15

IT ROVAT: 4iG – 4iOP.  A 4iG áprilisban kezdte meg új digitális ipari platformjának, a 4iOP-nak a bevezetését. De mi az a 4iOP? – Virág Aladár, 4iG Nyrt. szaktanácsadó-szakértékesítő. EQUILOR TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető. NOPQ: Két fontos és hasznos receptkönyv.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/04/MillasReggeli_20210415_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: 4ig, 4iOP, digitális, recept, tőzsdenyitás

  • 1
  • 2
  • 3
  • Következő oldal »
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!