A Pale ale és ami mögötte van, technológia, fogyasztási szokások, sörgasztronómia: ezek voltak témáink NOPQ gasztro rovatunkban.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A Pale ale és ami mögötte van, technológia, fogyasztási szokások, sörgasztronómia: ezek voltak témáink NOPQ gasztro rovatunkban.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A Gourmet Fesztivál ideje alatt itt lesz a 2 Michelin-csillagos bécsi Steirereck séfje, de jönnek varsói Bib Gourmand éttermek is.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Állítólag a homárral vetekszik, de kevesen merik megpróbálni. Pedig, az entomofágia, vagyis a rovareredetű alapanyagok felhasználhatósága a takarmányozásban és az élelmiszeriparban nagy jövő elé tekint.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Mit keres egy jogász egy pékségben? Ráadásul olyanban, ami cukrászda is és kávézó is egyszerre – plusz van ebédmenü is. A Julienben jártunk, legalábbis virtuálisan.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Honnan származik a név? És miért terjedt el a világ egyik részén teaként, a másik részén pedig csájként?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Az új esztendőre tett fogadalmak jelentős része fogyókúrával, fogyással, életmódváltással kapcsolatos. Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Érdemes néhány étel és ital nevét jól megtanulni, nehogy oltári ciki legyen, amikor hangosan rendelünk egy étteremben. Meg aztán, csak azért is, mert nekünk jobb, ha tudjuk.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Még mindig kapni igen cudar forralt borokat, de ahogy a fröccsöknél, vagy a borkultúra egészénél, itt is komoly minőségi változások vannak.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Reprezentatív kutatás készült a magyarok borivási szokásairól, borhoz való viszonyáról. Bár elég érdekes pontokat is tartalmaz a felmérés, és mi abban hiszünk leginkább, hogy a piacnál jobb indikátor nem kell, azért elemeztük kicsit a pontokat.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
77 magyar pacal – avagy a gyomor csodálatos élete címmel jelent meg Cserna-Szabó András legújabb könyve. A korábbi kötetekhez hasonlóan a szerző most is történelmi és irodalmi kontextusba helyezi a vizsgálat tárgyát, de nyilván találni benne 77 receptet is.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS