Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Citra komló és felsőerjesztés

2018-03-29

A Pale ale és ami mögötte van, technológia, fogyasztási szokások, sörgasztronómia: ezek voltak témáink NOPQ gasztro rovatunkban.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/03/NOPQ-2018-03-29.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: dreher, erjesztés, felsőerjesztés, komló, maláta, pale ale, sör

Gombóc és kaviár

2018-03-22

A Gourmet Fesztivál ideje alatt itt lesz a 2 Michelin-csillagos bécsi Steirereck séfje, de jönnek varsói Bib Gourmand éttermek is.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/03/NOPQ-2018-03-22.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: fesztivál, gasztronómia, gombóc, gourmet, kaviár, nopq

Tutajpoloskát, valaki?

2018-03-08

Állítólag a homárral vetekszik, de kevesen merik megpróbálni. Pedig, az entomofágia, vagyis a rovareredetű alapanyagok felhasználhatósága a takarmányozásban és az élelmiszeriparban nagy jövő elé tekint.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/03/NOPQ_Pinter_Richard-2018-03-08.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: entomofágia, fehérje, lisztkukac, rovar, rovarevés, tutajpoloska

Julien, a pult mögött

2018-01-25

Mit keres egy jogász egy pékségben? Ráadásul olyanban, ami cukrászda is és kávézó is egyszerre – plusz van ebédmenü is. A Julienben jártunk, legalábbis virtuálisan.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/01/Nagy_Gabriella_NOPQ-2018-01-25.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: cukrászda, gasztonómia, Julien, kávézó, nopq, pékség, vendéglátás, vendéglátóhely

Tea vagy csáj? Na de, miért?

2018-01-18

Honnan származik a név? És miért terjedt el a világ egyik részén teaként, a másik részén pedig csájként?

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/01/NOPQ-2018-01-18.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: csáj, etimológia, kávé, kína, tea

Új év, új fogyókúra!

2018-01-04

Az új esztendőre tett fogadalmak jelentős része fogyókúrával, fogyással, életmódváltással kapcsolatos. Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/01/NOPQ-2018-01-04.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: életmódváltás, fogadalom, fogyás, fogyókúra, kalória

Hogyan ne rendeljünk?

2017-12-28

Érdemes néhány étel és ital nevét jól megtanulni, nehogy oltári ciki legyen, amikor hangosan rendelünk egy étteremben. Meg aztán, csak azért is, mert nekünk jobb, ha tudjuk.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/12/NOPQ-2017-12-28.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: gasztro, kiejtés, nopq, rendelés

Egyre jobb a forralt bor

2017-12-14

Még mindig kapni igen cudar forralt borokat, de ahogy a fröccsöknél, vagy a borkultúra egészénél, itt is komoly minőségi változások vannak.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/12/NOPQ_Kathona_Krisztian-2017-12-14.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bor, borháló, forralt bor, fűszer, minőség

Mi nem kell egy boroscímkére?

2017-11-23

Reprezentatív kutatás készült a magyarok borivási szokásairól, borhoz való viszonyáról. Bár elég érdekes pontokat is tartalmaz a felmérés, és mi abban hiszünk leginkább, hogy a piacnál jobb indikátor nem kell, azért elemeztük kicsit a pontokat.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/11/NOPQ-2017-11-24.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bor, borfogyasztás, borleírás, boroscímke, borsznob, gasztro, nopq

Pacalra pacalt, 77-et, magyart!

2017-11-02

77 magyar pacal – avagy a gyomor csodálatos élete címmel jelent meg Cserna-Szabó András legújabb könyve. A korábbi kötetekhez hasonlóan a szerző most is történelmi és irodalmi kontextusba helyezi a vizsgálat tárgyát, de nyilván találni benne 77 receptet is.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/11/NOPQ_Cserna_Szabo_Andras-2017-11-02.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: 77 magyar pacal, cserna-szabó andrás, gasztro, irodalom, nopq, pacal, történelem

  • « Előző oldal
  • 1
  • …
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Következő oldal »
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!