Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Kicsi, félresikerült, de nem tudod abbahagyni, mi az?

2019-05-09

Könnyed tavaszi fogást képzeltünk el NOPQ rovatunkba, az időjárás persze keményebb étket diktálna, de hagyjuk ezt figyelmen kívül.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/05/NOPQ-2019-05-09.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: gasztro, gombóc, lambrusco, Malfatti, malvasia, olasz, ricotta, tavasz

Töltött teve, a beduin egytálétel

2019-03-28

Nem vicc, a fogás valóban létezik – bár nem teljesen úgy, de majdnem pontosan, ahogy Bohumil Hrabal azt Őfelsége pincére voltam című könyvében leírta.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/03/NOPQ-2019-03-28.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: arab, beduin, érdekesség, Hrabal, irodalom, regény, töltött teve

1848 nélkül nem is lenne ma kaliforniai bor…

2019-03-14

Gasztro rovatunkban borokkal foglalkoztunk. Érkezett egy igazán izgalmas hír, amely feltette hazánkat a luxus toplistákra és, mi lett volna, ha anno, az egyre romló hazai helyzet miatt nem megy ki amerikába egy magyar nemes?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/03/NOPQ-2019-03-14.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: 1848, bor, cirfandli, Haraszthy, kalandor, Kalifornia, san diego, tokaj, zinfandel

Gin a pálinka hazájából

2019-03-07

A gin tipikusan angol ital. Gondoltuk eddig. Ámde egy magyar manufaktúra most nem kevesebbre vállalkozik, minthogy saját pályájukon mérkőzzön meg az angol ital gyártóival. Egy olyan országban, mely a pálinka hazája. Érdekes. De milyen a magyar gin? Más mint az angol? Hogyan készül?

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/03/Gin-2019-03-07.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: gasztronómia, gin, szeszes ital

Tárkonyos halragu leves és húsvéti hal

2019-02-28

Itt a tavasz, milyen halas étellel köszönthetnénk? Ráadásul közeleg a húsvét, és még a sonkát is ki lehet hallal váltani!Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/02/Levai_Zsuzsi-2019-02-28.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: egészség, füstölt hal, hal, húsvét, recept, tárkonyos halragu

Közösségi bor: egyre nagyobb a közösség

2019-01-31

A 2013-ban indult projekt több szüretet is megélt, a közösség növekszik, a csatlakozó pincészetek száma is nő. Sőt, most már a nagyközönség is megkóstolhatja a Közösségi borokat.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/01/Folkmann_Laszlo-2019-01-31.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bor, borászat, közösségi bor, pince, szüret

Fasírtban lenni Stefániával

2019-01-10

A napokban sokat lehetett hallani a Stefánia vagdaltról, bizonyos várbéli elitmenü kapcsán. Na de, miért Stefánia a vagdalt, egyáltalán, miért vagdalt és ha már, akkor miért fasírt? Ennek jártunk utána.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/01/NOPQ-2019-01-10.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: etimológia, fasírozott, fasírt, Stefánia, tojás, történelem, vagdalt

Három halas recept

2018-12-20

Karácsonykor hagyomány a hal, de nem kell mindenképpen hagyományos halételt készíteni. Vagy, lehet hagyományos ételt csak nem hagyományosan halból. Három recept azoknak, akik halat szeretnének a menüben!Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/12/Levai_Zsuzsi-2018-12-20.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: hal, hal krém, harcsa, ponty, ponty tempura, recept, töltött káposzta

Egyszerű, finom, könnyű, egészséges

2018-11-22

Mi is törekszünk arra, hogy ökológiai lábnyomunkat csökkentsük. Ennek érdekében minden hónapban próbálunk húsmentes és környezetet és szervezetet kímélő ételekről beszélni NOPQ rovatunkban.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/11/Levai_Ferenc-2018-11-22.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: afrikai harcsa, egészség, hal, harcsa, harcsapörkölt

Tovább duhajkodik óvatosan a Soproni: itt az APA

2018-11-08

NOPQ rovatunkban megnéztük, hogyan duhajkodik óvatosan tovább a Soproni: IPA után APA, de miről is van szó?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/11/Lehamyer_Viktor-2018-11-08.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: apa, heineken, ipa, óvatos duhaj, soproni, sör

  • « Előző oldal
  • 1
  • …
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …
  • 11
  • Következő oldal »
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!