Könnyed tavaszi fogást képzeltünk el NOPQ rovatunkba, az időjárás persze keményebb étket diktálna, de hagyjuk ezt figyelmen kívül.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Könnyed tavaszi fogást képzeltünk el NOPQ rovatunkba, az időjárás persze keményebb étket diktálna, de hagyjuk ezt figyelmen kívül.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Nem vicc, a fogás valóban létezik – bár nem teljesen úgy, de majdnem pontosan, ahogy Bohumil Hrabal azt Őfelsége pincére voltam című könyvében leírta.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Gasztro rovatunkban borokkal foglalkoztunk. Érkezett egy igazán izgalmas hír, amely feltette hazánkat a luxus toplistákra és, mi lett volna, ha anno, az egyre romló hazai helyzet miatt nem megy ki amerikába egy magyar nemes?Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A gin tipikusan angol ital. Gondoltuk eddig. Ámde egy magyar manufaktúra most nem kevesebbre vállalkozik, minthogy saját pályájukon mérkőzzön meg az angol ital gyártóival. Egy olyan országban, mely a pálinka hazája. Érdekes. De milyen a magyar gin? Más mint az angol? Hogyan készül?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Itt a tavasz, milyen halas étellel köszönthetnénk? Ráadásul közeleg a húsvét, és még a sonkát is ki lehet hallal váltani!Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A 2013-ban indult projekt több szüretet is megélt, a közösség növekszik, a csatlakozó pincészetek száma is nő. Sőt, most már a nagyközönség is megkóstolhatja a Közösségi borokat.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A napokban sokat lehetett hallani a Stefánia vagdaltról, bizonyos várbéli elitmenü kapcsán. Na de, miért Stefánia a vagdalt, egyáltalán, miért vagdalt és ha már, akkor miért fasírt? Ennek jártunk utána.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Karácsonykor hagyomány a hal, de nem kell mindenképpen hagyományos halételt készíteni. Vagy, lehet hagyományos ételt csak nem hagyományosan halból. Három recept azoknak, akik halat szeretnének a menüben!Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Mi is törekszünk arra, hogy ökológiai lábnyomunkat csökkentsük. Ennek érdekében minden hónapban próbálunk húsmentes és környezetet és szervezetet kímélő ételekről beszélni NOPQ rovatunkban.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ rovatunkban megnéztük, hogyan duhajkodik óvatosan tovább a Soproni: IPA után APA, de miről is van szó?Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS