Milyen kellene, hogy legyen a budai vendéglátás? Megalakult a Kés-Villa-Buda, amelyben 12 étterem összefogott, hogy visszahozza a budai vendéglátás régi jó hírét.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Milyen kellene, hogy legyen a budai vendéglátás? Megalakult a Kés-Villa-Buda, amelyben 12 étterem összefogott, hogy visszahozza a budai vendéglátás régi jó hírét.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Magyarország egészen jól halad bortermelésben, a brutálisan alacsony 2010-es év után kapaszkodunk vissza. Exportban is egészen jól teljesítünk az utóbbi években, a palackos kivitelt azonban jó lenne növelni, mert a lédig viszi a prímet. Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ gasztro rovatunkban a megújult és új arculatot, ill. beltartalmat kapott Lánchíd brandy volt a téma. Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ gasztro rovatunkban a nemrég indult Schör-Te Sörblog szerzőjével beszélgettünk arról, hogy milyen céllal indult a blog, van-e Balatoni Világos és milyen érzes meginni egy bársonyos, barna ökölcsapást…
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ rovatunkban a nyálunkat csorgattuk az Ország Tortájára. Selmeczi László, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének ügyvezetője beszélt a Boldogasszony csipkéjéről és a Kicsi gesztenyéről.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Imádjuk a halat, egészséges, finom, és könnyű étel. Nyárra ajánlunk három receptet, izgalmas köretekkel.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Ehető virágok, lila karfiol, piros ősbanán, fekete fokhagyma – többek között ezekkel a kulináris termékekkel ismerkedhetnek meg azok, akik idén részt vesznek a Piac Éjszakáján.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Biztos mindenki látott már hentesnél feliratot, mely szerint ott tőkehúsok kaphatók. Na de, mi az a tőkehús? Mi köze a tőkéhez? És a tőkehal hogy jön ide?Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A Magyar Sörgyártók Szövetsége és a Kraft Sör Egyesület közös csapolásával hivatalosan is elindult a 2019-es sörszerzon. A sörfogyasztás reneszánszát éli, a tavalyi éves jelentés szerint 70 000 hektoliterrel több sör fogyott tavaly a korábbi évhez képest.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Gasztróba oltott Mesél a múlt rovatot tartottunk, mégpedig a debreceni polgárság és a gasztronómia kapcsolatait vizsgáltuk szakértőnk, Katona Csaba történész segítségével.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS