Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Az igazi budai vendéglátás nyomában

2019-10-03

Milyen kellene, hogy legyen a budai vendéglátás? Megalakult a Kés-Villa-Buda, amelyben 12 étterem összefogott, hogy visszahozza a budai vendéglátás régi jó hírét.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/10/Schieszl_Konrad-2019-10-03.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: csülök, gasztronómia, húsleves, kés-villa-buda, nopq, schieszl, velőscsont, vendég, vendéglátás

Ki kavarta fel a hazai borexport állóvizét? 

2019-09-19

Magyarország egészen jól halad bortermelésben, a brutálisan alacsony 2010-es év után kapaszkodunk vissza. Exportban is egészen jól teljesítünk az utóbbi években, a palackos kivitelt azonban jó lenne növelni, mert a lédig viszi a prímet. Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/09/NOPQ-2019-09-19.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bor, borexport, export, fehér, lédig, lidl, magyar bor, nopq, palackozott, rosé, szőlő, vörös

Megújult a Lánchíd brandy 

2019-09-12

NOPQ gasztro rovatunkban a megújult és új arculatot, ill. beltartalmat kapott Lánchíd brandy volt a téma. Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/09/Gulyas_Csaba-2019-09-12.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: borpárlat, brandy, cognac, érlelés, hordó, lánchíd, párlat, zwack

Bécsi hableányok, hablegények 

2019-08-15

NOPQ gasztro rovatunkban a nemrég indult Schör-Te Sörblog szerzőjével beszélgettünk arról, hogy milyen céllal indult a blog, van-e Balatoni Világos és milyen érzes meginni egy bársonyos, barna ökölcsapást…

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/08/NOPQ-2019-08-15.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: ajánló, bajor, bécs, blog, nopq, sör

Boldogasszony csipkéje: 600 gramm málnával

2019-08-08

NOPQ rovatunkban a nyálunkat csorgattuk az Ország Tortájára. Selmeczi László, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének ügyvezetője beszélt a Boldogasszony csipkéjéről és a Kicsi gesztenyéről.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/08/Selmeczi_Laszlo-2019-08-08.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: boldogasszony csipkéje, cukrászat, gesztenye, kis gesztenye, málna, ország torta, torta, Tóth Nándor

Három nyári halrecept

2019-06-20

Imádjuk a halat, egészséges, finom, és könnyű étel. Nyárra ajánlunk három receptet, izgalmas köretekkel.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/06/Levai_Zsuzsi-2019-06-20.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: hajdina, hal, harcsa, köles, ponty, recept, rizsliszt, tokhal

Ehető virágok, lila karfiol, piros ősbanán, fekete fokhagyma

2019-06-13

Ehető virágok, lila karfiol, piros ősbanán, fekete fokhagyma – többek között ezekkel a kulináris termékekkel ismerkedhetnek meg azok, akik idén részt vesznek a Piac Éjszakáján.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/06/Hazi_Zoltan-2019-06-13.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: ehető virágok, fekete fokhagyma, lila karfiol, nagybani piac, Piac éjszakája, piros ősbanán

Mi köze a tőkének a húshoz?

2019-05-30

Biztos mindenki látott már hentesnél feliratot, mely szerint ott tőkehúsok kaphatók. Na de, mi az a tőkehús? Mi köze a tőkéhez? És a tőkehal hogy jön ide?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/05/NOPQ.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: capital, capitol, etimológia, hentes, stock, tőke, tőkehal, tőkehús

Egyre több prémium sört iszunk

2019-05-23

A Magyar Sörgyártók Szövetsége és a Kraft Sör Egyesület közös csapolásával hivatalosan is elindult a 2019-es sörszerzon. A sörfogyasztás reneszánszát éli, a tavalyi éves jelentés szerint 70 000 hektoliterrel több sör fogyott tavaly a korábbi évhez képest.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/05/Vasarhelyi_Istvan-2019-05-23.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: ale, apa, ipa, prémium sör, sör, sörfogyasztás

Debrecen nem csak a debreceniről híres

2019-05-21

Gasztróba oltott Mesél a múlt rovatot tartottunk, mégpedig a debreceni polgárság és a gasztronómia kapcsolatait vizsgáltuk szakértőnk, Katona Csaba történész segítségével.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2019/05/Mesel_a_mult-2019-05-21.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: debreceni, Debreczíner, Debrecziner Gourmet Fesztivál, gourmet, Katona Csaba, mézeskalács, mézsör, páros kolbász, reformáció

  • « Előző oldal
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • …
  • 11
  • Következő oldal »
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!