Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Haverok, vadhúsok, bogrács: Gemenc gulyás

2017-10-26

Mi lehet jobb egy szép őszi erdőtúránál, vadlesnél? Hát utána egy jó vadhúsból készült gulyás, bográcsban természetesen. Saját kézből származó recept, egyétek, hírét vigyétek!Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/10/NOPQ-2017-10-26.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bogrács, gemenc, gemenc gulyás, nopq, vad, vadhús

Csak a neve óvatos – a kereslet brutális

2017-10-19

Háromszor akkora a kereslet a Soproni Óvatos Duhaj IPA iránt, mint azt előzetesen becsülték, nem véletlenül van belőle szinte állandóan hiány. Na de, hogy lehet egyáltalán, hogy egy multi a kézművesek térfelére merészkedett?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/10/NOPQ-2017-10-19.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: heineken, ipa, nopq, óvatos duhaj, sör, sörfőzés

Parti Nagy és baconos balin

2017-10-12

Parti Nagy Lajos születésnapján mi mást is tehettünk volna, mint előkapjuk Az étkezés ártalmasságáról című kötetét és idézünk belőle pár mondatot. De recept is volt.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/10/NOPQ-2017-10-12.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bacon, balin, gasztronómia, hal, irodalom, nopq, parti nagy lajos

A Junibor vajon mi? Csak online elérhető tartalom

2017-10-08

A Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete azzal a céllal alakult, hogy létrejöjjön egy olyan közösség, amely a jövő borászgenerációjának szakmai fejlődését biztosítja.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/10/NOPQ_webexclusive_Junibor-2017-10-08.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bor, borász, etyek, fiatal, hernyák tamás, junibor, nopq, szüret

Jó úton, de gyerekcipőben a hazai vendéglátás

2017-09-28

A balatonszemesi Kistücsök Étterem egy fogalom: világító fáklyaként mutatta az utat a fejlődni kívánó szakma és a minőséget kereső közönség számára. A tulajdonos, Csapody Balázs most Gundel Károly díjat kapott.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/09/Csapody_Balazs-2017-09-28.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: balaton, Csapody Balázs Gundel Károly díj, gasztronómia, kistücsök, munkaerőhiány, nopq, szakképzés, vendéglátás

A magyarok marhaszegye

2017-09-21

A legrangosabb kategóriában, a mindenkori versenyek legnagyobb kihívását jelentő marhaszegyben (brisket) nyert nemzetközi versenyt egy hazai csapat. A BBQ rejtelmeibe vezetett NOPQ rovatunk.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/09/NOPQ-2017-09-21.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: barbeque, bbq, brisket, grill, marhaszegy, nopq, smoker

Magyar tökmagolaj a világ legjobb ételei között

2017-09-14

Méghozzá a World Taste Awardson került be 12 ezer élelmiszer közül a top 50-be a hazai Donum Terrae tökmagolaj, ami elképesztő siker.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/09/NOPQ-2017-09-14.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: donum terrae, legjobb, siker, tök, tökmagolaj

Ínyenc menü fiktív detektíveknek

2017-09-07

NOPQ rovatunkban ismét irodalmi menüt mutattunk be. Dan Simmons amerikai író elképesztő, steampunkba hajló, irodalmi és történelmi utalásoktól hemzsegő detektívregényében Sherlock Holmes és Henry James író a két főszereplő.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/09/NOPQ-2017-09-07.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: Dan Simmons, irodalom, könyv, menü, nopq, Sherlock Holmes, történelem

Szardíniát grillezve!

2017-08-31

Folytattuk nyári gasztrós élményeinket, ezúttal Kántor kolléga számolt be isztriai halkalandjairól. Ebbe a gasztro rovatba azonban vegyített némi utazási tippet is, a természet és a kempingezés kedvelőinek.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/NOPQ-2017-08-31.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bled, gasztro, isztria, medulin, nopq, pula, sobec, szardínia, szlovénia

Csokitúra a kakóbabtól a táblás csokiig

2017-08-24

Egy jó csokiban a kakaóbabon van a hangsúly. Az igazi az, ha a csokoládékészítő egyenesen a termelőtől rendeli meg a kakóbabot, ő választja ki a fajtát, termőterületet, majd a beszerzés után pörköli és feldolgozza azt.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/nopq_20170824.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Életmód, NOPQ Címkék: bean-to-bar, csokitúra, csokoládé, gasztronómia, kakaóbab, manufaktúra, nopq, tourdezsokolat

  • « Előző oldal
  • 1
  • …
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Következő oldal »
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!