2025. május 8., csütörtök 9-10 óraRészletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Kifejezetten rossz a helyzet: nagyon sok a táplálkozásból fakadó megbetegedés és borzasztóan egészségtelen étkezési szokásaink vannak. Mit kellene és nem kellene ennünk? Tényleg jók-e napjaink felkapott divatétrendjei? Egészséges-e egyáltalán a kókuszzsír? Beszélgetünk arról is, hogyan kellene kinéznie egy egészséges tányérnak, mi befolyásolja egy adott élelmiszer ökológiai lábnyomát és mi várható élelmiszerfogyasztási szokásainkkal most, hogy duplájára emelkedtek az élelmiszerárak!
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Okostányér – Étkezzünk környezettudatosan – Kiss-Tóth Bernadett dietetikus, a fenntartható táplálkozás szakértője
TŐZSDENYITÁS: Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője
HEURÉKA-ÉLMÉNY: Ezüstérem és ötödik helyezés a WRO Robotolimpia Világdöntőn – Szilasi Péter Tamás, az Edutus Egyetem vállalati és nemzetközi kapcsolatok igazgatója, WRO projektvezető
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Izgalmas beszélgetés sorozatot indított a Körforgásban fenntartható fejlődéssel foglalkozó podcast a mezőgazdasággal kapcsolatban. A podcast műsorvezetői Tomaj Zsófi és Buru Évi 10 részen keresztül járnak körbe különböző témákat a fenntartható mezőgazdaságtól, a talaj szerepén, regeneratív gyakorlatokon keresztül a környezettudatos táplálkozásig. Hot topik a mezőgazdaság, ezért a podcastban megszólaló szakértőkkel beszélgetünk kicsit mi is.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS