IT ROVAT: Mindenkinek ugyanolyan töltőt! – Koi Tamás, a hwsw.hu szakírója
TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető
NOPQ: Pástétom, terrine, paté, rillettes – melyik melyik?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IT ROVAT: Mindenkinek ugyanolyan töltőt! – Koi Tamás, a hwsw.hu szakírója
TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető
NOPQ: Pástétom, terrine, paté, rillettes – melyik melyik?
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IT ROVAT: Tévhitek és valóság rezsinövelés idején: mennyit spórolhatunk az otthoni elektronikai cikkek fogyasztásának optimalizálásán? – Erdős Márton, a PC World magazin főszerkesztője
TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető
NOPQ: Utazási tapasztalatok: mit ettünk, ittunk olaszba’ meg görögbe’. Élmények, ízek, városok
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ: Együnk porchettát, sőt csinálhatunk is!
Gede “Il Capo dei Capi” Balázs megmondja
Videó:
Hang:
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IT: Halló halló! Vége a 3G-nek, viszont tíz évig marad az ingyen roaming. További tíz évig ingyenesen, pontosabban felár nélkül használhatják az Európai Unió állampolgárai mobiltelefonjukat a nemzetközösség határain belül, illetve néhány, önkéntes vállalást tett országban. De mi lesz Amerikában? ÉS: Meglehetősen csekély érdeklődés mutatkozik eddig arra az ötmilliárd forintos keretösszegből gazdálkodó állami támogatásra, mely azt a célt szolgálja, hogy a mobilszolgáltatók 3G-s hálózatainak lekapcsolása által érintett lakossági előfizetők a tulajdonukban lévő, kizárólag 2G/3G képes készülékeket korszerűbbre cseréljék. Koi Tamás, a hwsw.hu szakírója.
TŐZSDENYITÁS: Buró Szilárd, az Equilor Befektetési Zrt. pénzügyi innovációs vezetője.
NOPQ: Mitől olyan finom minden, ami pirult? A Maillard-reakció. Sokan nem tudják, de a konyhában bizony rengeteg étel (és pár ital is) a Maillard-reackciónak köszönheti azt, hogy visszautasíthatatlan. De mi is az a Maillard-reakció, ami miatt nem tudunk ellenállni a pirítósnak, a ropogós croissantnak, a kávénak, a sült zöldségnek vagy a pirított sajtnak? Egy kis konyhakémia…
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IT: 40 éves lett a klasszikus IBM PC… – Bátky Zoltán, a Pont-most.hu főszerkesztője. TŐZSDENYITÁS: Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezetője. NOPQ: Amit a nép egyszerű gyermeke lecsós tésztának hív: all’ Amatriciana.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ: Egy kis gasztro-etimológia – svédasztal, büfé, bisztró. Kántor Bandi megfejt. Szóba kerül a franciasaláta eredet is, ami valójában orosz eredetű.
Videó:
Hang:
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IT: borsos árat fizetett a Google és az Amazon a sütikért – a hazai gyakorlatban is elképzelhető a NAIH fellépése jogsértő módon elhelyezett cookie-k kapcsán. Teleki Lóránt, a BDO Legal adatvédelmi tanácsadója. Tőzsdenyitás: Buró Szilárd, az Equilor Befektetési Zrt. pénzügyi innovációs vezetője. NOPQ: hiánypótló vállalkozás indult: alaplé bár nyílt Budapesten. Király Éva, dietetikus, az Alaplé Bár ötletgazdája.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IT ROVAT: Több millió dollárral támogatja a Google a közép- és kelet-európai digitális felzárkóztatást – Bíró Pál, a Google Magyarország vezetője. EQUILOR TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető. NOPQ: A tészta, mint streetfood – avagy, mit tudunk mi, amit a kínaiak és az olaszok nem? – Jókuti András, gasztroblogger, étteremtulajdonos
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IT ROVAT: Merre tart az informatika? Hogy áll a chipgyártók háborúja? Lesz-e nagy dobás a mobiltelefóniában? A CES 2021 eddigi fejleményeiről Hlács Ferenc, a hwsw.hu szakújságírója számol be. EQUILOR TŐZSDENYITÁS: Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető. NOPQ: Jön a kókuszos! Na neee. Pedig Amerikában ez a most a menő. A legfrissebb sörtrendekről, komlóhiányról és seltzerről – Kántor Endre mesél nagy hozzáértéssel.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Vajon mikor halljuk majd, hogy James Bond azt mondja valamelyik filmjében: „Felrázva, nem keverve! És magyar vodkából!” ? Piacra került az Opera Vodka. Miben hasonlít és miben más, mint a többi párlat? Dámosy Bálint, Az Első Magyar Gin Manufaktúra alapítója ismerteti az új terméket és egy jó koktél receptet is megoszt velünk.
Videó:
Hang:
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS