Mi lehet jobb egy szép őszi erdőtúránál, vadlesnél? Hát utána egy jó vadhúsból készült gulyás, bográcsban természetesen. Saját kézből származó recept, egyétek, hírét vigyétek!Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Mi lehet jobb egy szép őszi erdőtúránál, vadlesnél? Hát utána egy jó vadhúsból készült gulyás, bográcsban természetesen. Saját kézből származó recept, egyétek, hírét vigyétek!Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ gasztro rovatunkban Kántor-kolléga saját kreálmánya, a Gemenc gulyás volt terítéken – haverok, vadhúsok, bogrács. A tőzsdenyitásban Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője a hazai piac csúcsairól, és a várható EKB-döntésről beszélt. Majd, Bátky Zoltán, a PC World Online főszerkesztőjével beszélgettünk az IT-világ nagy visszatérőiről.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Háromszor akkora a kereslet a Soproni Óvatos Duhaj IPA iránt, mint azt előzetesen becsülték, nem véletlenül van belőle szinte állandóan hiány. Na de, hogy lehet egyáltalán, hogy egy multi a kézművesek térfelére merészkedett?Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ gasztro rovatunkban a Soproni Óvatos Duhaj IPA sikeréről kérdeztük, a sörfőző mestert, aki megalkotta – ő nem más, mint Lehmajer Viktor, a Heineken Hungaria Zrt. technológiai és sörfőzési vezetője (nomes est omen). Tőzsdét nyitottunk az Equiloros szakikkal, majd IT-rovatunkban azt vizsgáltuk, mekkora biznisz az e-Sport, és mit akar egy hazai startup kezdeni ezen a téren. Árkosi Adrián, az E-sports Horizon alapítója válaszolt kérdéseinkre.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Parti Nagy Lajos születésnapján mi mást is tehettünk volna, mint előkapjuk Az étkezés ártalmasságáról című kötetét és idézünk belőle pár mondatot. De recept is volt.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete azzal a céllal alakult, hogy létrejöjjön egy olyan közösség, amely a jövő borászgenerációjának szakmai fejlődését biztosítja.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A balatonszemesi Kistücsök Étterem egy fogalom: világító fáklyaként mutatta az utat a fejlődni kívánó szakma és a minőséget kereső közönség számára. A tulajdonos, Csapody Balázs most Gundel Károly díjat kapott.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ rovatunkban gratuláltunk Csapody Balázsnak, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosának, aki Gundel Károly díjat kapott, és beszélgettünk vele a hazai gasztronómia helyzetéről. A tőzsdenyitásban Kiss Móni, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője segített, IT-rovatunkban pedig a digitális armegeddon és az IT-védelmi alapismeretek volt a témánk, Gombás László, a Quadron Kibervédelmi Kft. szakértője mondta el véleményét.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
A legrangosabb kategóriában, a mindenkori versenyek legnagyobb kihívását jelentő marhaszegyben (brisket) nyert nemzetközi versenyt egy hazai csapat. A BBQ rejtelmeibe vezetett NOPQ rovatunk.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ gasztronómiai rovatunkban a szlovéniai Slovenia BBQ Open versenyen nyertes magyar csapat egyik tagjával, Adorjányi Máriusszal beszélgettünk mindenről, ami BBQ. A tőzsdenyitásban Kiss Móni, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője segített, a processzorok evolúcióját pedig Asztalos Olivér, a hwsw.hu szerkesztője magyarázta el érthetően – mármint, hogy mi az a processzormag, mire jó, és hányat lehet egy prociba zsúfolni.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS