Kik és hogyan főztek sört Magyarországon? Miért Kőbánya vált a magyar sörgyártás fellegvárává? Bor- vagy sörivó a magyar?Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Kik és hogyan főztek sört Magyarországon? Miért Kőbánya vált a magyar sörgyártás fellegvárává? Bor- vagy sörivó a magyar?Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Sörtörténeti és sörfogyasztási kiállításról szól mai gasztro rovatunk. Katona Csaba történész kalauzol minket. Azt is kiderítjük, miért jobb ugyanaz a sör Prágában? Pozitívan nyitott első tőzsdenapján a Waberer’s – jelenti Kis Móni (Equilor) tőzsdenyitáskor. De fontos híreket mond a bluechipekről és az olajról is. Gyermekeink nem tudják, milyen veszélyek várnak rájuk az interneten. Muszáj bedobni magukat a szülőknek. A legfontosabb tanács: azt mondjuk meg gyermekeinknek, hogy a kibertérben semmi olyat ne tegyenek, amit a való világban nem tennének meg. Virág Csaba (Cyber Services) osztja meg tapasztalatait.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
All you can eat magyar módra: Móricz Zsigmond születésének napján NOPQ gasztronómiai rovatunkban elővettük a nagy gourmand Tragédia című novelláját, ahol az egyszeri kisember, Kis János halálra eszi magát egy lakodalomban. Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője az amerikai banki stressztesztekről is beszélt tőzsdenyitáskor, Bátky Zoltán, a PC World Online főszerkesztője pedig az egyre divatosabb retró konzolok piacáról beszélt.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Egy valódi legendát sikerült tesztelnünk a minap, a balatonfüredi Hatlépcsősben, azaz a Muskátli Borozóban, ahol már 1991 óta változatlan recepttel készítik a híres velős pirítóst, a vendégek nagy örömére. NOPQ gasztronómiai rovatunkban ezt tárgyaltuk ki. A tőzsdenyitásban Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője kiemelte az inflációs jelentést, és az ezzel kapcsolatos várakozásokat. IT-rovatunkban Asztalos Olivér, a hwsw.hu szerkesztője arról beszélt, hogy mi is az a szuperszámítógép-építési világbajnokság, és a terraflops.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
NOPQ gasztronómiai rovatunkban Garamvölgyi Krisztián mester bartenderrel beszélgettünk, bor-, illetve fröccskoktélokról. Ezen túl egy izgalmas gasztroújításról esett szó – az ételparfümökről.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Folytattuk hiánypótló beszélgetésünket az éttermi etikettről. Dőry Gábor, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértője most az asztalnál történő helyes viselkedésről beszélt.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
NOPQ rovatunkban folytattuk a beszélgetést az éttermi etikettről, Dőry Gáborral, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértőjével. Majd tőzsdenyitás következett, Kiss Mónikával, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzőjével, itt kiderült, mi is az a szuprcstrtek.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Éttermi etikett volt a téma NOPQ gasztronómiai rovatunkban – Dőry Gábor, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértőjével eljutottunk az étterembe történő belépéstől a rendelésig, folyt. köv. A tőzsdenyitásban Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője volt segítségünkre, ő most a britekre figyel. IT-rovatunk vendége Mádi-Nátor Anett, a CyberServices Zrt. vezérigazgató-helyettese volt, témánk pedig a kibergyakorlatok.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
NOPQ gasztronómiai rovatunkban Dőry Gábor, a Corinthia Hotel Budapest vendeglátás-marketing szakértője arról beszélt, hogyan és mivel tud többet nyújtani egy étterem egy térség konyhájánál. A tőzsdenyitásban Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője segített. Kemendi Zsolt, az Invitech Solutions műszaki igazgatója pedig arról beszélt, hogy az üzleti IT-ben hogyan lehet csoportosítani, megkülönböztetni a legfontosabb fenyegetettségeket.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Erre adott választ Döry Gábor, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértője, NOPQ gasztronómiai rovatunkban. A WannaCry zsarolóvírus okozta tarolást követően pedig Marton Lászlóval, az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatójával beszélgettünk IT-rovatunkban arról, hogyan kerül egyre jobban előtérbe az IT-biztonság.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Mi ez már megint? Hát csak annyi, hogy az aktuális EU-szabályozás miatt szólnunk kell, hogy sütiket használunk. Nem értem
Ahhoz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk weboldalunkon, ebgedélyezned kell a sütiket. Ráadásul, az EU-szabályzatnak megfelelően ezt kötelesek is vagyunk közölni veled, neked pedig el kell fogadnod, azaz meg kell értened, hogy sütiket használunk. Ha nem fogadod el, akkor is látogathatsz minket, de biztosan nem lesz olyan szép és jó az oldal, ahogy mi azt szeretnénk. Még többet a sütikről itt: Cookie szabályzat.