ÁCS IS IN THE AIR: Mit ér az utas szava a légitársaságéval szemben, ha jól megszívatják?
Teljes az utazási káosz már az unióban is. Ács Gábor, a „Hogyan utazzunk rossz időpontban, hosszan, kényelmetlenül, de olcsón” című bestseller útikönyv szerzője.
TŐZSDENYITÁS: Vavrek Zsolt, az Equiolor Befektetési Zrt. lakossági üzletág-igazgatója.
NOPQ EXTRA XMAS EDITION: Csak karácsonykor eszik halat a magyar – de miért? De mit is egyen? A karácsonyi asztalok 77 százalékára kerülő vacsora fő eleme a hal, ám a válaszadók 45 százaléka az év többi részében havi gyakoriságnál ritkábban fogyaszt halból készült ételeket – derül ki Agroinform.hu friss felméréséből. Tízből kilencen pontyból készítik el a szenteste menüjén szereplő ételeket, melynek 53 százalékban a halászlé, 29 százalékban a rántott hal a fő eleme. Miért nem eszik halat a magyar gyarkabban? Mit lehet ez ellen tenni? Ennél azért sokkal jobbat tudunk, ebben segít minket 3 recepttel
Lévai Zsuzsi, a Halkakas halbisztró tulajdonosa.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS