Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

A japánok mindig mindenhol fényképeznek?

2017-10-03

Drága hely Japán? Mennyiért lehet kajálni? Tudnak angolul?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/10/kaizendojo_20171003.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Kaizen Dojo Címkék: gasztronómia, jámbor alíz, japán, kaizen dojo, pushman, utazás

Jó úton, de gyerekcipőben a hazai vendéglátás

2017-09-28

A balatonszemesi Kistücsök Étterem egy fogalom: világító fáklyaként mutatta az utat a fejlődni kívánó szakma és a minőséget kereső közönség számára. A tulajdonos, Csapody Balázs most Gundel Károly díjat kapott.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/09/Csapody_Balazs-2017-09-28.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: balaton, Csapody Balázs Gundel Károly díj, gasztronómia, kistücsök, munkaerőhiány, nopq, szakképzés, vendéglátás

Gasztronómiai kiruccanás Japánba

2017-09-19

Jókuti András, a Világevő gasztrobloggere volt a segítségünkre, hogy egy pillanatfelvételt kapjunk a japán gasztronómiáról. Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/09/kaizendojo_20170919.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Életmód, Kaizen Dojo Címkék: gasztronómia, japán, jókuti andrás, kaizen dojo, világevő

Hová tűntek az 1 százalékok, mit együnk Japánban?

2017-09-19

Átállunk egy új adáslebonyolító szoftverre. Tőzsdei híreket mondunk és lapokat szemlézünk. Ébresztő témánkban az elveszett 1 százalékokkal foglalkozunk. A NAV segítsége az szja bevallások elkészítésében komoly visszaesést hozot a felajánlásokban. A témáról Gerencsér Balázzsal, a NIOK Alapítvány vezetőjével beszélgettünk. Jön az E-Trend Expo! Kinek szól? Mi lesz ott? Miért lesz az jó? Benyó Péter, az OTP Mobil kft. ügyvezető igazgatója válaszol, akivel a e-kereskedelem hazai irányairól is szót váltunk. Pálcika és szusi, avagy minden a japán gasztronómiáról Jókuti Andrással, a Világevővel. Már amennyire belefér minden hat percbe.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/09/Millasreggeli_20170919_0645.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: 1 százalék, e-kereskedelem, gasztronómia, japán, kaizen dojo, nav, tőzsde

Csokitúra a kakóbabtól a táblás csokiig

2017-08-24

Egy jó csokiban a kakaóbabon van a hangsúly. Az igazi az, ha a csokoládékészítő egyenesen a termelőtől rendeli meg a kakóbabot, ő választja ki a fajtát, termőterületet, majd a beszerzés után pörköli és feldolgozza azt.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/nopq_20170824.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Életmód, NOPQ Címkék: bean-to-bar, csokitúra, csokoládé, gasztronómia, kakaóbab, manufaktúra, nopq, tourdezsokolat

Milyen csokit, milyen mobilt kapjon a gyerek?

2017-08-24

NOPQ rovatunkból mindent megtudhattunk, amit tudni akartunk a csokiról és belefér 10 percbe. Egy igazi csoki guruval beszélgettünk. Áth-Horváth Zsóka, az International Chocolate Awards zsűri tagja, a Harrer Csokoládék nagykövete, csokoládé-szakértő, a Tour de Zsokolat vezetője. A tőzsdenyitás Kiss Móninak (equilor) jutott. It rovatunkban izgalmas, fontos témát feszegettünk az iskolakezdés kapcsán: milyen mobilt és egyéb kütyüt kapjon a gyerek, milyen kortól, milyen programokkal, mekkora szülői felügyelettel? Erdős Márton, a PC World főszerkesztő-helyettese adott jó tanácsokat.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/Millasreggeli_20170824_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: bean-to-bar, csoki, gasztronómia, gyerekek, IT-rovat, mobiltelefon, nopq, tőzsdenyitás

Az olivaolaj készítés fortélyai

2017-08-17

Sajátos téma jelent meg az NOPQ rovatban: Gede kolléga gyárlátogatása egy zakyntoszi olivaolaj-üzemben. A tőzsdenyitást Kiss Móni (Equilor) értelmezi. IT rovatunkban Horváth Balázs, a Techradar.hu főszerkesztője a mobilszolgáltatók versenyéről beszélt nekünk. A UPC után még két szolgáltató belépett a korlátlan mobilos adatforgalmat nyújtók közé. A Telekom még hezitál.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/Millasreggeli_20170817_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: adatforgalom, gasztronómia, IT-rovat, mobilszolgáltató, nopq, olivaolaj, tőzsdenyitás

A nagy főzelék és feltét párosítás

2017-08-10

Milyen főzelékhez milyen feltét illik? Vannak megrögzött párosok, ha mondunk egy főzeléket, azonnal beugrik hozzá egy feltét, és azt azzal kell enni – vagy nem? Illetve, mindenkinél ugyanazok ezek? Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/NOPQ-2017-08-10.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: fasírt, feltét, főzelék, gasztro, gasztronómia

Koshere, rohadt cápa, bárányfej

2017-07-27

Izlandi nyalánkságok az NOPQ gasztró rovat étlapján. Sajnos csak az említés szintjén, mert a pár hete a helyszínen járt fapados kiküldöttünknek nincsenek közvetlen tapasztalatai. Ács kolléga elmondása szerint egy négy fős család
hozzávetőlegesen 100 ezer forintból tud megvacsorázni a gejzírek földjén. A tőzsdenyitást Kiss Móni (Equilor) vezető
elemző kommentálta nekünk. Az aktuális részvényárakon tól, elárulta nekünk, hogy holnap jelent a Richter. Ethereum-mánia az IT rovatunkban. A Bitcoin után most az Ethereum a menő kriptodeviza, bányászata felborította a magyar hardverpiacot is. Erdős Márton, a PC World főszerkesztő-helyettese avatott be minket a részletekbe.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/07/Millasreggeli_20170727_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: bitcoin, ethereum, gasztronómia, izland, kriptopénz, nopq, tőzsdenyitás

Sör és cybertudatosság

2017-07-06

Sörtörténeti és sörfogyasztási kiállításról szól mai gasztro rovatunk. Katona Csaba történész kalauzol minket. Azt is kiderítjük, miért jobb ugyanaz a sör Prágában? Pozitívan nyitott első tőzsdenapján a Waberer’s – jelenti Kis Móni (Equilor) tőzsdenyitáskor. De fontos híreket mond a bluechipekről és az olajról is. Gyermekeink nem tudják, milyen veszélyek várnak rájuk az interneten. Muszáj bedobni magukat a szülőknek. A legfontosabb tanács: azt mondjuk meg gyermekeinknek, hogy a kibertérben semmi olyat ne tegyenek, amit a való világban nem tennének meg. Virág Csaba (Cyber Services) osztja meg tapasztalatait.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/07/Millasreggeli_20170706_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: cyber services, gasztronómia, kiberbiztonság, nopq, sör, waberer's

  • « Előző oldal
  • 1
  • …
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Következő oldal »
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!