A Gourmet Fesztivál ideje alatt itt lesz a 2 Michelin-csillagos bécsi Steirereck séfje, de jönnek varsói Bib Gourmand éttermek is.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
A Gourmet Fesztivál ideje alatt itt lesz a 2 Michelin-csillagos bécsi Steirereck séfje, de jönnek varsói Bib Gourmand éttermek is.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
NOPQ rovatunkban a Gourmet Fesztiválról beszélgettünk Nemes Richárd főszervezővel – úgy tűnik, rengeteg komoly séf érkezik a nagyvilágból, többek között a 2 Michelin-csillagos bécsi Steiereck séfje. A tőzsdenyitásban Bukta Gábor elemző segített. Mi lesz veled Facebook? – ezt taglaltuk IT-rovatunkban Habók Lilla, a hwsw.hu munkatársa segítségével.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Hungarian goulash ízesítésű VEGÁN pitét lelet a ködös Albionban egy hallgatónk. Tesztelte. Mi tapasztalatait közreadjuk NOPQ rovatunkban. Érdektelenséget tapasztalt a gyorsjelentését közreadó Magyar Telekom piacán – jelenti Kovács Bálint (Equilor). Mi az indián neved? Hogy néznél ki hollywoodi sztárként? Ki ne találkozott volna ilyen vicces kis játékokkal a Facebookon? A baj az, hogy nem ártatlan játékról van szó, hanem adatvadászatról! Bátky Zoltán (PC World online) alaposan ránk ijeszt, de szerencsére megoldást is kínál.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Pohner Ádám, a Kistücsök étterem séfhelyettese nyerte a Bocuse d’Or hazai döntőjét, ő képviselheti hazánkat júniusban, Torinóban. A verseny kiélezett volt, Pohner Ádám gasztro rovatunkban elmondta, hogy a sok munkát most majd újra sok munka és felkészülés követi. Kiss Móni, az Equilor vezető elemzője számolt be a BÉT nyitása utáni helyzetről, külön kiemelve a Richterrel kapcsolatos információkat. Geoblokkolás, területi tartalomkorlátozás, Digital Single Market – a témákat Habók Lilla, a hwsw.hu munkatársa járta körül IT-rovatunkban.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Ha karácsony, akkor forraltbor. De milyen a jó forralt bor? Kathona Krisztiántól (Borháló) kérünk segítséget. Egész jól indul a nap a magyar tőzsdén. De igazából a jegybankokra figyel a piac – jelenti Kovács Bálint (Equilor). Black Friday, Eurovízió, FINA. Ezekre kerestek rá a legtöbbször a magyarok. Van azonban jópár meglepetés is a listákon. Bíró Pál (Google) ismerteti ezeket.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
NOPQ gasztro rovatunkban Balogh Dani gasztroforradalmár, a W35 kitalálója, a Revolución tulajdonosa volt a vendégünk, aki nemrégiben a Pörizőt kezdte el és nem utolsó sorban a „Tarnabod és mi” csoport fő szakácsa. Tőzsdenyitás Kiss Móni vezető elemzővel (Equilor), majd egy kis mobilfizetés Pataky Piroskával, a Mastercard innovációs területért felelős marketing- és PR vezetőjével.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Parti Nagy Lajos születésnapján mi mást is tehettünk volna, mint előkapjuk Az étkezés ártalmasságáról című kötetét és idézünk belőle pár mondatot. De recept is volt.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Drága hely Japán? Mennyiért lehet kajálni? Tudnak angolul?Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
A balatonszemesi Kistücsök Étterem egy fogalom: világító fáklyaként mutatta az utat a fejlődni kívánó szakma és a minőséget kereső közönség számára. A tulajdonos, Csapody Balázs most Gundel Károly díjat kapott.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Jókuti András, a Világevő gasztrobloggere volt a segítségünkre, hogy egy pillanatfelvételt kapjunk a japán gasztronómiáról. Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS | Még több...
Mi ez már megint? Hát csak annyi, hogy az aktuális EU-szabályozás miatt szólnunk kell, hogy sütiket használunk. Nem értem
Ahhoz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk weboldalunkon, ebgedélyezned kell a sütiket. Ráadásul, az EU-szabályzatnak megfelelően ezt kötelesek is vagyunk közölni veled, neked pedig el kell fogadnod, azaz meg kell értened, hogy sütiket használunk. Ha nem fogadod el, akkor is látogathatsz minket, de biztosan nem lesz olyan szép és jó az oldal, ahogy mi azt szeretnénk. Még többet a sütikről itt: Cookie szabályzat.