Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Julien, a pult mögött

2018-01-25

Mit keres egy jogász egy pékségben? Ráadásul olyanban, ami cukrászda is és kávézó is egyszerre – plusz van ebédmenü is. A Julienben jártunk, legalábbis virtuálisan.

A tulajdonos Dr. Nagy Gabriella mesélt arról, hogyan és miért kezdte el. Hogy lett jogászból vendéglátós és miért? Meg arról is, lehet-e Magyarországon magas minőségű alapanyagokhoz jutni? Meg, hogy mennyire küzd a munkaerőhiánnyal?

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2018/01/Nagy_Gabriella_NOPQ-2018-01-25.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: cukrászda, gasztonómia, Julien, kávézó, nopq, pékség, vendéglátás, vendéglátóhely

  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!