2023. Június 28., szerda – 6.30-8 óra
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Az utóbbi időszakban növekedett a csípős termékek kedveltsége, a hazai fogyasztók ötöde jelezte, hogy az elmúlt néhány évben szokott rá ezekre az élelmiszerekre, derült ki a Gyulahús Kft. reprezentatív kutatásából. Tényleg egyre jobban szeretjük a csípőset? És hol a határ – most dőlt meg pl. a világrekord. Mit lehet tenni, ha valaki heccből vagy erőpróbából olyasmit eszik, amit nem kellett volna? Nagy Gábor maga is versenyzett, termékeinek 37 érme van világversenyeken, több aranyérmes és világbajnok szósza is van, ő az egyik szervezője a Nagymarosi Csípős Fesztiválnak is, ami idén 10. alkalommal lesz.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IBS: Vajon mennyire izgalmas feladat ma Magyarországon diplomáciai tanulmányokat tanítani? – Várkonyi László, az IBS Business & Diplomatic Studies programjának vezetője
ARANYKÖPÉS: Rainer Werner Fassbinder német filmrendező és Orbán Viktor, miniszterelnök
KPMG: Tőkepiaci finanszírozás zöld kötvénnyel, zöld hitellel – Wieder Gergő, a KPMG szenior menedzsere és Szalay-Bordás Gergő ügyvéd
ÉSZJÁTÉK: Hogy kerül a paprika az asztalra, avagy agrárlogisztika a gyakorlatban – Nagypéter Sándor, a Délkertész elnöke
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ rovatunkban azt tudtuk meg, hogy készül a legerősebb hazai chiliszósz? És miért kínozza ezzel magát valaki?Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
IT rovat: így használd a Windows 10 még okosabbá vált csatolt telefon funkcióját. Bátky Zoltán, a PCWorld Online főszerkesztője. Tőzsdenyitás, devizapiac, trendek: Buró Szilárd, az Equior Befektetési Zrt. pénzügyi innovációs vezetője. NOPQ: Red Hot Chili Peppers – avagy, hogy készül a legerősebb chiliszósz? És miért kínozza ezzel magát valaki? Érdekes fajták, érdekes szószok. Petrohay György, a Chilicum tulajdonosa.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS