Honnan ered a bakonyi sertésborda? – NOPQ-rovatunk „Kántor nyomoz” különkiadásában Bandi ennek járt utána. Annyi biztos, hogy nem bakonyi, hanem Bakonyi módra és nem csak sertésborda. Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Honnan ered a bakonyi sertésborda? – NOPQ-rovatunk „Kántor nyomoz” különkiadásában Bandi ennek járt utána. Annyi biztos, hogy nem bakonyi, hanem Bakonyi módra és nem csak sertésborda. Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Egy valódi legendát sikerült tesztelnünk a minap, a balatonfüredi Hatlépcsősben, azaz a Muskátli Borozóban, ahol már 1991 óta változatlan recepttel készítik a híres velős pirítóst, a vendégek nagy örömére. NOPQ gasztronómiai rovatunkban ezt tárgyaltuk ki. A tőzsdenyitásban Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője kiemelte az inflációs jelentést, és az ezzel kapcsolatos várakozásokat. IT-rovatunkban Asztalos Olivér, a hwsw.hu szerkesztője arról beszélt, hogy mi is az a szuperszámítógép-építési világbajnokság, és a terraflops.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ gasztronómiai rovatunkban Garamvölgyi Krisztián mester bartenderrel beszélgettünk, bor-, illetve fröccskoktélokról. Ezen túl egy izgalmas gasztroújításról esett szó – az ételparfümökről.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ rovatunkban folytattuk a beszélgetést az éttermi etikettről, Dőry Gáborral, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértőjével. Majd tőzsdenyitás következett, Kiss Mónikával, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzőjével, itt kiderült, mi is az a szuprcstrtek.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Éttermi etikett volt a téma NOPQ gasztronómiai rovatunkban – Dőry Gábor, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértőjével eljutottunk az étterembe történő belépéstől a rendelésig, folyt. köv. A tőzsdenyitásban Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője volt segítségünkre, ő most a britekre figyel. IT-rovatunk vendége Mádi-Nátor Anett, a CyberServices Zrt. vezérigazgató-helyettese volt, témánk pedig a kibergyakorlatok.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ gasztronómiai rovatunkban Dőry Gábor, a Corinthia Hotel Budapest vendeglátás-marketing szakértője arról beszélt, hogyan és mivel tud többet nyújtani egy étterem egy térség konyhájánál. A tőzsdenyitásban Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője segített. Kemendi Zsolt, az Invitech Solutions műszaki igazgatója pedig arról beszélt, hogy az üzleti IT-ben hogyan lehet csoportosítani, megkülönböztetni a legfontosabb fenyegetettségeket.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Erre adott választ Döry Gábor, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértője, NOPQ gasztronómiai rovatunkban. A WannaCry zsarolóvírus okozta tarolást követően pedig Marton Lászlóval, az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatójával beszélgettünk IT-rovatunkban arról, hogyan kerül egyre jobban előtérbe az IT-biztonság.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
NOPQ gasztronómiai rovatunkban a lassú életmódot propagáló éttermekről, Sunday brunchról, all you can eat éttermekről beszélgettünk Dőry Gáborral, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértőjével. IT-rovatunkban a nagy Apple-Samsung volt a téma. Az új Galaxy S8 komoly ellenfele lehet-e az iPhone 8-nak? Horváth Balázs, a Techradar.hu főszerkesztője volt a vendégünk.Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Mi az a kvantumszámítógép? Hogyan működik? A bit helyett qubit – ez miben különbözik. Egyáltalán, van-e olyan, hogy kvantumszámítógép, vagy csak a jövő zenéje egy ilyen komputer? Jövőbe látó rovatunkban ezeket a kérdéseket próbálta megválaszolni Szalay Ferenc, fizikus.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS