Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Mi nem kell egy boroscímkére?

2017-11-23

Reprezentatív kutatás készült a magyarok borivási szokásairól, borhoz való viszonyáról. Bár elég érdekes pontokat is tartalmaz a felmérés, és mi abban hiszünk leginkább, hogy a piacnál jobb indikátor nem kell, azért elemeztük kicsit a pontokat.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/11/NOPQ-2017-11-24.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bor, borfogyasztás, borleírás, boroscímke, borsznob, gasztro, nopq

Pacalra pacalt, 77-et, magyart!

2017-11-02

77 magyar pacal – avagy a gyomor csodálatos élete címmel jelent meg Cserna-Szabó András legújabb könyve. A korábbi kötetekhez hasonlóan a szerző most is történelmi és irodalmi kontextusba helyezi a vizsgálat tárgyát, de nyilván találni benne 77 receptet is.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/11/NOPQ_Cserna_Szabo_Andras-2017-11-02.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: 77 magyar pacal, cserna-szabó andrás, gasztro, irodalom, nopq, pacal, történelem

Pacalok, tőzsdenyitás és mobilitás

2017-11-02

77 magyar pacal címmel jelent meg Cserna-Szabó András legújabb könyve, melyben a gasztronómiai témáiról ismert író azt a célt tűzte ki, hogy a régebben szebb napokat látott alapanyag ázsióját támassza fel méltó helyére. Erről beszélgettünk vele NOPQ gasztronómiai rovatunkban. A tőzsdenyitásban a BÉT kereskedését elemezte Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője. IT-rovatunkban Horváth Balázs, a Techradar.hu főszerkesztője volt vendégünk a stúdióban, és arról beszélgettünk, milyen új koncepcióval kíván visszatérni a Microsoft – ennek kapcsán pedig a mobilitásról, a Google Pixelről is szó esett és az, hogy egyáltalán ezeknek a nagy cégeknek miért jó erre költeni?

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/11/Millasreggeli_20171102_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: 77 magyar pacal, BÉT, gasztro, google pixel, it, microsoft, mobilitás, nopq, pacal, podcast, tőzsdenyitás

Gemenci ízek és nagy IT-visszatérők

2017-10-26

NOPQ gasztro rovatunkban Kántor-kolléga saját kreálmánya, a Gemenc gulyás volt terítéken – haverok, vadhúsok, bogrács. A tőzsdenyitásban Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője a hazai piac csúcsairól, és a várható EKB-döntésről beszélt. Majd, Bátky Zoltán, a PC World Online főszerkesztőjével beszélgettünk az IT-világ nagy visszatérőiről.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/10/Millasreggeli_20171026_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: amd, BÉT, ekb, gasztro, gemenc, gulyás, it, nokia, nopq

Olajok és iPhone dilemmák

2017-09-14

Egy magyar tökmagolaj bekerült a világ 50 legjobb élelmiszere közé – a Donum Terrae tökmagolaja ezzel mintegy 12 ezer másik élelmiszert előzött meg. Erről beszélgettünk Danyi Éva terméktulajdonossal. Kiss Móni vezető elemző (Equilor) sok érdekességre hívta fel figyelmet, többek között a dollár kapcsán. Bátky Zoltán, a PC World Online főszerkesztője pedig csalódottságának és kételyeinek adott hangott az iPhone X (vagy 10-es?) kapcsán.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/09/Millasreggeli_20170914_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: dollár, donum terrae, gasztro, iphone, nopq, tökmagolaj

Ínyenc menü és árnyék-IT

2017-09-07

NOPQ rovatunkban 1893-ba kalauzoltuk el a kedves hallgatókat, Dan Simmons: The Fifth Heart című regényén keresztül, és egy valódi arisztokrata menüt ecsetelgettünk. A tőzsdenyitásban Kovács Bálint (Equilor) mondta el a kezdő fél óra hangulatát, majd IT-rovatunkban Frész Ferenc, a Cyber Services Zrt. alapító tulajdonosa tárta ffel a Shadow IT titkait.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/09/Millasreggeli_20170907_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: gasztro, irodalom, it, kibervédelem, nopq, shadow it

Szardíniát grillezve!

2017-08-31

Folytattuk nyári gasztrós élményeinket, ezúttal Kántor kolléga számolt be isztriai halkalandjairól. Ebbe a gasztro rovatba azonban vegyített némi utazási tippet is, a természet és a kempingezés kedvelőinek.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/NOPQ-2017-08-31.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bled, gasztro, isztria, medulin, nopq, pula, sobec, szardínia, szlovénia

A folyó körbefolyja

2017-08-31

Gasztro rovatunkat némi utazással ötvöztük, Kántor kolléga nyári élményekről számolt be, és jó kempingekat ajánlott Szlovéniában és az Isztriai félszigeten – az egyiket körbefolyja egy folyó, ami azért érdekes, mert bizony, van ilyen szó. A tőzsdenyitásban Kis Móni, az Equilor vezető elemzője az európai inflációs adatra hívta fel a figyelmet, IT-rovatunkban pedig az álhírek elleni küzdelemről esett szó.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/Millasreggeli_20170831_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: álhír, gasztro, isztria, it, kemping, nopq, spambot

A nagy főzelék és feltét párosítás

2017-08-10

Milyen főzelékhez milyen feltét illik? Vannak megrögzött párosok, ha mondunk egy főzeléket, azonnal beugrik hozzá egy feltét, és azt azzal kell enni – vagy nem? Illetve, mindenkinél ugyanazok ezek? Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/NOPQ-2017-08-10.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: fasírt, feltét, főzelék, gasztro, gasztronómia

Páratlan a Debreceni

2017-07-20

Pedig páros kolbásznak hívják… Kántor Endre Debrecenben annak eredt utána, milyen is a jó Debreceni, hol lehet kapni. Vigyázat! Veszélyes tartalom következik, garantált fogyasztást idéz elő!Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/07/NOPQ-2017-07-20.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: debrecen, debreceni, gasztro, kolbász, maszek utcabár, nopq

  • « Előző oldal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Következő oldal »
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!