Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Egyre jobban szeretjük a csípőset – de meddig jó, ha csíp?

2022-07-14

Az utóbbi időszakban növekedett a csípős termékek kedveltsége, a hazai fogyasztók ötöde jelezte, hogy az elmúlt néhány évben szokott rá ezekre az élelmiszerekre, derült ki a Gyulahús Kft. reprezentatív kutatásából. Tényleg egyre jobban szeretjük a csípőset? És hol a határ – most dőlt meg pl. a világrekord. Mit lehet tenni, ha valaki heccből vagy erőpróbából olyasmit eszik, amit nem kellett volna? Nagy Gábor maga is versenyzett, termékeinek 37 érme van világversenyeken, több aranyérmes és világbajnok szósza is van, ő az egyik szervezője a Nagymarosi Csípős Fesztiválnak is, ami idén 10. alkalommal lesz.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2022/07/NOPQ-csipos.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: chili, csípős, gabko, habanero, kapszaicin, Nagymarosi Csípős Fesztivál, paprika

Digitális detox, tőzsdenyitás, szeretjük a csípőset

2022-07-14

IT ROVAT: Ideje kikapcsolni – testi-lelki betegségeket előzhet meg a nyári digitális detox – Gönczy Gábor, a Stylers Group ügyvezető-tulajdonosa

TŐZSDENYITÁS – Török Lajos, vezető elemző

NOPQ: Egyre jobban szeretjük a csípőset – de meddig jó, ha csíp? – Nagy Gábor, a Gabko Chili tulajdonosa, maga is volt versenyző

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2022/07/JazzyRadio_2022-07-14_09_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: bérköltség, chili, csípős, digitalizáció, élelmiszer, gabko, Kiégés, mobilfüggés, stressz, szósz, tőzsdenyitás

Okleveles lángossütő, logózott chili-szósz, körforgásos gazdaság

2021-10-12

Névnapok, évfordulók, születésnapok említése után LAPSZEMLE és TŐZSDEI HELYZETKÉP.

BUDAPEST, TE CSODÁS: Budapesti hírek

ÉBRESZTŐ TÉMA: Okleveles lángossütő? Változott a vendéglátóipar szabályozása

Odacsapott még egyet a kormány a járvány okozta gazdasági kieséstől és a munkaerőhiánytól küszködő vendéglátásnak egy olyan rendelettel, ami mostantól szakképesítést követel a konyhán dolgozóktól. A rendeletmódosításnak annyira nem volt visszhangja, hogy bár már szeptember elsején életbe lépett, a vendéglátósok között csak most kezdett el terjedni a híre, és egyelőre még csak értetlenül állnak.

Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke

Ajándék, vagy átok? Karácsonyra logózott chili-szószt a partnereknek!

Nincs is vidámabb dolog, mint látni a cég partnereit egy üveg “Utolsó kenetet” kanalazva.

Petrohay György, a Chilicum tulajdonosa

CÉGENERGIA: Körforgásos gazdaság a gyakorlatban

konferencia; ESG minősítés; “CseppetSem” program

Simon Anita, az Alteo Csoport Fenntarthatóságért és Körforgásos Gazdaságért Felelős Vezérigazgató Helyettese

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/10/MillasReggeli_20211012_0645_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: chili, gazdaság, járvány, munkaerőhiány, szabályozás, szósz, vendéglátó, vendéglátóipar

Utolsó kenet és más ínyencségek a Scoville skála végéről

2020-06-11

NOPQ rovatunkban azt tudtuk meg, hogy készül a legerősebb hazai chiliszósz? És miért kínozza ezzel magát valaki?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/06/Petrohay_Gyorgy_2020-06-11.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: adatvezérelt gondolkodás, chili, chiliszósz, csípős, erős, paprika, red scorpion, scoville, utolsó kenet

Csatolt telefon és utolsó kenet

2020-06-11

IT rovat: így használd a Windows 10 még okosabbá vált csatolt telefon funkcióját. Bátky Zoltán, a PCWorld Online főszerkesztője. Tőzsdenyitás, devizapiac, trendek: Buró Szilárd, az Equior Befektetési Zrt. pénzügyi innovációs vezetője. NOPQ: Red Hot Chili Peppers – avagy, hogy készül a legerősebb chiliszósz? És miért kínozza ezzel magát valaki? Érdekes fajták, érdekes szószok. Petrohay György, a Chilicum tulajdonosa.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/06/MillasReggeli_20200611_0900.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: chili, chilicum, edge, frissítés, it, nopq, paprika, utolsó kenet, windows 10

  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!