Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Frontnapló, avagy egy fővárosi étterem hétköznapjai járvány idején

2021-02-02

Mit lehet egy étterem-tulajdonosnak tenni olyankor, amikor nem fogadhat vendégeket? Megoldás lehet, ha megbíz egy ételkiszállító céget? Vagy inkább saját erőt, energiát beleölve saját felületeket érdemes használnia? Miért gondolják az éttermek üzemeltetőiről, hogy sírnak az elmaradt bevételek miatt, közben tele vannak pénzzel? Hogyan éri meg a bezárások ellenére fennmaradnia egy kisebb kifőzdének? Lévai Zsuzsit, a Halkakas halbisztró tulajdonosát kérdeztük.

Videó:

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/02/07-HOGYAN-EL-TUL-EGY-LELKES-ETTERMES_audio.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Közélet Címkék: bevétel, bezárás, ételkiszállító, étterem, kifőzde, pénz, üzemeltető, vendég

  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!