Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Felrázva, nem keverve, magyar vodkából!

2020-12-10

Vajon mikor halljuk majd, hogy James Bond azt mondja valamelyik filmjében: „Felrázva, nem keverve! És magyar vodkából!” ? Piacra került az Opera Vodka. Miben hasonlít és miben más, mint a többi párlat? Dámosy Bálint, Az Első Magyar Gin Manufaktúra alapítója ismerteti az új terméket és egy jó koktél receptet is megoszt velünk.

Videó:

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/12/13-NOPQ-Felrazva-nem-keverve_audio.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: gasztronómia, james bond, magyar vodka, nopq, opera, párlat, szeszes ital

Kávézó magyarok – Mit? Hol? Mennyit?

2020-10-22

Mennyi és milyen kávét iszunk?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/10/12-NOPQ-Arabicat-vagy-Robustat_audio.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: Arabica, fogyasztás, intenzitás, kávé, kávézási szokások, koffein, nopq, Robusta

Annyi meg egy bambi? – de tényleg?

2020-09-17

Dorogi Évát, a Bambi márka tulajdonosát és az Art Water Kft ügyvezetőjét kérdeztük arról, miért éri meg egy szoci tömegterméket újraéleszteni.

Videó:

Hang:

 

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/09/2020-09-17_10-06-37_NOPQ_Bambi_Dorogi_Eva.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: Art Water Kft, Bambi, Dorogi Éva, üdítőital

A nyugatot is meghódította a magyar gömbrágó

2020-08-06

50 éves a magyar rágó, és 90 éves a magyar rágózás atyja. Mi magyarok évente 20 milliárd forintot, fejenként átlagosan 2000 forintot, összesen 2000 tonna rágót rágunk el. Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/08/Intody_Gabor_2020-08-06.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: édesség, gömbrágó, magyar édességgyártók szövetsége, rágó, rágógumi

Tartaroszi tatárok tartárja

2020-07-16

Tatár bifsztek és tartár mártás – mi közük egymáshoz? Na és a tatárokhoz? Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/07/NOPQ_2020-07-16.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bifsztek, etimológia, marhahús, mártás, nopq, pikáns, tartár, tatár

Nemzetközi aranyérmet kapott az Opera Gin Budapest  

2020-07-09

A piacvezető londoni szaklap, a The Spirits Business által évente megrendezett The Global Spirits Masters megmérettetésen a prémium ginek mezőnyében aranyérmet kapott az Első Magyar Gin Manufaktúra terméke, az Opera Gin Budapest.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/07/Damosy_Balint_2020-07-09.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: első magyar gin manufaktúra, gin, opera gin budapest, párlat, red dot

Húsimádó evett vegán burgert

2020-07-02

NOPQ rovatunkban emberkísérletet hajtottunk végre. A köztudottan húsimádó Mihálovits András vegán hamburgert vételezett, elkészítette és megette.

Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/07/NOPQ_2020-07-02.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: hamburger, hús, húsmentes, húspótló, vegán, vegán burger

Posírozott lazacfilé tormahabbal – Merre tovább fine dining?

2020-06-25

A fenti fogást minden bizonnyal egészen kevesen fogyasztották el karantén idején. Pontosan ez a fine dining éttermek legnagyobb problémája. Bár a magyar Michelin-csillagos éttermek megőrizték korábbi rangjukat, de a legtöbb közülük a karantén idején bezárt és azóta sem nyitott ki. Merthogy ki tudja, jönnek-e a vendégkörük zömét adó külföldi turisták?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/06/NOPQ_20200625.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: csúcsgasztronómia, fine dining, gasztronómia, michelin-csillag, nopq

Utolsó kenet és más ínyencségek a Scoville skála végéről

2020-06-11

NOPQ rovatunkban azt tudtuk meg, hogy készül a legerősebb hazai chiliszósz? És miért kínozza ezzel magát valaki?Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/06/Petrohay_Gyorgy_2020-06-11.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: adatvezérelt gondolkodás, chili, chiliszósz, csípős, erős, paprika, red scorpion, scoville, utolsó kenet

Édes epres álmok, szezon idején

2020-05-21

Mi a helyzet most a cukrászdákkal? Mit lehet kezdeni az eperrel? – Sallay Fanni, a Cake Shop alapítója, Az év cukrásza 2016-ban, cukrászdája szerepel a Dining Guide tíz legjobb magyar cukrászdája között.Részletek

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2020/05/NOPQ_20200521.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: cukrászda, Eper, koronavírus járvány, nopq, sütemény

  • « Előző oldal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 11
  • Következő oldal »
  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!