Névnapok, évfordulók, születésnapok említése után LAPSZEMLE és TŐZSDEI HELYZETKÉP.
BUDAPEST, TE CSODÁS: Budapesti hírek
ÉBRESZTŐ TÉMA: Okleveles lángossütő? Változott a vendéglátóipar szabályozása
Odacsapott még egyet a kormány a járvány okozta gazdasági kieséstől és a munkaerőhiánytól küszködő vendéglátásnak egy olyan rendelettel, ami mostantól szakképesítést követel a konyhán dolgozóktól. A rendeletmódosításnak annyira nem volt visszhangja, hogy bár már szeptember elsején életbe lépett, a vendéglátósok között csak most kezdett el terjedni a híre, és egyelőre még csak értetlenül állnak.
Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke
Ajándék, vagy átok? Karácsonyra logózott chili-szószt a partnereknek!
Nincs is vidámabb dolog, mint látni a cég partnereit egy üveg “Utolsó kenetet” kanalazva.
Petrohay György, a Chilicum tulajdonosa
CÉGENERGIA: Körforgásos gazdaság a gyakorlatban
konferencia; ESG minősítés; “CseppetSem” program
Simon Anita, az Alteo Csoport Fenntarthatóságért és Körforgásos Gazdaságért Felelős Vezérigazgató Helyettese
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS