2025. január 30., csütörtök 9-10 óra
IT ROVAT: Álom után kijózanodás – Mi lesz veled 5G? Az 5G-s fejlesztések drágák és más szempontból is erőforrás-zabálók, miközben az 5G monetizálása legalábbis a mai napig komoly kihívásokat okoz a legtöbb operátor számára.
A hatóság mérései alapján is látszik, mi a baj a marketingszagú 5G -vel
Koi Tamás, a hwsw.hu szerkesztője
EQUILOR TŐZSDENYITÁS: Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető
NOPQ: Trendek az étel és ital szektorban: mit hoz 2025? Az élelmiszer- és italipart 2025-ben több kulcsfontosságú trend alakítja. A személyre szabott táplálkozás egyre elterjedtebbé válik, a mesterséges intelligencia által vezérelt megoldások az étrendeket az egyéni egészségügyi igényekhez igazítják. A fenntarthatóság trendből szükségszerűséggé válik, az olyan környezetbarát gyakorlatok, mint a szén-dioxid-tároló növények és az átlátható beszerzés egyre nagyobb teret hódítanak. A bélrendszer egészségét, a mentális jólétet és a hidratálást célzó funkcionális élelmiszerek egyre népszerűbbek, a növényi alapú és alternatív fehérjék mellett. Az innovatív ízek, a kulturális fúzió és a technológia integrálása a hiper-kényelem érdekében szintén a változás motorja. Emellett a természetes összetevők és a szezonális étkezés előtérbe kerülése a hitelesség és az egészségtudatosság irányába történő elmozdulást tükrözi.
Milyen trendek határozzák meg az idei étel és ital szektort? Melyek a kihívások? Milyen piac van: mit eszik és iszik az Y generáció? Ede utánanézett
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS