2024. április 25., csütörtök 9-10 óra
IT-KALAUZ: Ismét rekordév a Glosternél. Milyenek az idei számok, miből áll össze ez a rekord? Véleményt mondott az Erste a Glosterről. Szekeres Viktor, a Gloster Nyrt. alapítója, az igazgatóság elnöke
EQUILOR TŐZSDENYITÁS: Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető
NOPQ: Ede konyhája: Főzzünk egy jó vadast! Na de mi is az? A legtöbb recept úgy kezdődik, hogy “a vadas a klasszikus magyar konyha egyik ékköve”, vagy valami hasonló szöveggel. Azt azonban tudjuk, hogy a 19 század erős fordulatot hozott a magyar konyhaművészetben, legalább akkorát, amekkorát utána csak a kommunizmus és szocializmus tudott. Honnan ered tehát ez a “régi magyar étel”, amit mindenki máshogy készít, de annyian rajonganak érte? És miből kell készíteni? Kántor Ede szakért
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS