Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Csokitúra a kakóbabtól a táblás csokiig

2017-08-24

Egy jó csokiban a kakaóbabon van a hangsúly. Az igazi az, ha a csokoládékészítő egyenesen a termelőtől rendeli meg a kakóbabot, ő választja ki a fajtát, termőterületet, majd a beszerzés után pörköli és feldolgozza azt.

A hazai manufaktúrákról elmondható, hogy ott vannak a nemzetközi élvonalban. Legtöbbjük exportra termel ugyan, de nem elérhetetlenek a termékeik idehaza sem. Mely manufaktúrák itthon a legmenőbbek? Hol lehet a termékeikből szerezni? Mi az a bean-to-bar csoki? Mik azok a csokitúrák? Mit zsűriz az International Chocolate Awards? NOPQ gasztro rovatunkban minden a csokiról szólt. Áth-Horváth Zsókával beszélgettünk, aki az International Chocolate Awards zsűri tagja, a Harrer Csokoládék nagykövete, csokoládé-szakértő, a Tour de Zsokolat vezetője.

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/08/nopq_20170824.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Életmód, NOPQ Címkék: bean-to-bar, csokitúra, csokoládé, gasztronómia, kakaóbab, manufaktúra, nopq, tourdezsokolat

  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!