Többségében nem lehet jó kenyeret venni Magyarországon. De miért? Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Többségében nem lehet jó kenyeret venni Magyarországon. De miért? Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Liszt, kovász, víz és só. Ennyi kell a jó kenyérhez. Csakhogy a jelek szerint többségében nem lehet jó kenyeret venni Magyarországon. De miért? Vajda József (Pékműhely) elmagyarázza. Nincs jó liszt, nincs kovász, kevés a jó pék és fizetőképes vevő sincs. Van viszont sok adalékanyag. Rekortán futó rovatunkban egy jótékonysági futóeseményről adunk hírt: Suhanj 6! Gusztos Péter (Suhanj Alapítvány) tart kedvcsinálót.
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Az év elején hatályba lépő élelmiszerkönyv előírásainak betartására hat hónap türelmi időt kaptak a pékek, ez múlt hét pénteken lejárt és ezzel megváltozott sok minden, legalábbis a polcokon. Részletek
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS
Graham, tönköly, rozs és fehér. Más lesz a kenyér, mert változtak az Élelmiszerkönyv erre vonatkozó előírásai. Hogy pontosan mi fog változni, azt veszi sorra Mihálovits Gazda. Kovács Bálint (Equilor) arcpirítóan alacsony forgalmú tőzsdenyitásról ad hírt, ahol forgalomban az Opimus leveri a Richtert, a Mol-t és a Telekomot is. Kis körképet vázolunk a magyar sörpiacról és a Kábítószerellenes Világnapon sorra vesszük a világ leggazdagabb bűnözőit!
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS