Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Világsiker lett a Tokajról szóló gasztrokönyv

2021-12-09

November 29-én Párizsban adták át a világ legnagyobb gasztronómiai könyvszemléjének, a Gourmand International Awards díjait a World Cookbook Fair-en. Komoly magyar siker is született, Ripka Gergely kétnyelvű Tokaj Kalauza European Wine Book kategóriában került februárban a legjobb 4 könyv közé, és kapta meg a rangos Best European Wine Book címről szóló oklevelet.

A könyv a fő téma, mióta csinálja, mit jelent az elismerés, aztán Tokaj helyzete szerinte, megítélése itthon és külföldön. A tokaji szárazborok, illetve az aszú sorsa mennyire sanyarú? Mennyire más itthon és külföldön?

Ripka Gergely, független borszakíró, blogger

Videó:

 

Hang:

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/12/NOPQ-Tokaj.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: gasztrokönyv, Gourmand International Awards, párizs, tokaj, Tokaj Kalauza, World Cookbook Fair

IT szektor trendjei, tőzsdenyitás, gasztrokönyv Tokajról

2021-12-09

IT ROVAT: Ez volt, ez lesz – az IT szektor idei és jövő évi trendjei

Home office szolgáltatók kilátásai hosszabb távon
Chiphiány volt és lesz is?
Új piacvezető mobilfronton Európában a Xiaomi?
Mi kerül a karácsonyfa alá?
Állandósult videokártya hiány etc. etc.

Koi Tamás, a hwsw.hu szakírója

TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető

NOPQ: Világsiker lett a Tokajról szóló gasztrokönyv

November 29-én Párizsban adták át a világ legnagyobb gasztronómiai könyvszemléjének, a Gourmand International Awards díjait a World Cookbook Fair-en. Komoly magyar siker is született, Ripka Gergely kétnyelvű Tokaj Kalauza European Wine Book kategóriában került februárban a legjobb 4 könyv közé, és kapta meg a rangos Best European Wine Book címről szóló oklevelet.

A könyv a fő téma, mióta csinálja, mit jelent az elismerés, aztán Tokaj helyzete szerinte, megítélése itthon és külföldön. A tokaji szárazborok, illetve az aszú sorsa mennyire sanyarú? Mennyire más itthon és külföldön?

Ripka Gergely, független borszakíró, blogger

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2021/12/JazzyRadio_2021-12-09_09_OK.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: gasztro, Gourmand International Awards, it, szektor, tokaj, tőzsdenyitás, World Cookbook Fair

  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!