Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

Egyre jobb a forralt bor

2017-12-14

Még mindig kapni igen cudar forralt borokat, de ahogy a fröccsöknél, vagy a borkultúra egészénél, itt is komoly minőségi változások vannak.

Ennek jártunk utána, és tárcsáztuk Kathona Krisztián főborászt, a Borháló alapító társtulajdonosát. Milyen borból kell csinálni a forralt bort? Van-e különbség az otthon készített és a vásárokban, utcán kapható forralt bor között? Mi a baj általában a vásári forralt borral? Hogyan kell szakszerűen bánni a borral? Rengeteg kérdésünk volt…

https://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/12/NOPQ_Kathona_Krisztian-2017-12-14.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: NOPQ Címkék: bor, borháló, forralt bor, fűszer, minőség

  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!