IT ROVAT: Ez volt, ez lesz – az IT szektor idei és jövő évi trendjei
Home office szolgáltatók kilátásai hosszabb távon
Chiphiány volt és lesz is?
Új piacvezető mobilfronton Európában a Xiaomi?
Mi kerül a karácsonyfa alá?
Állandósult videokártya hiány etc. etc.
Koi Tamás, a hwsw.hu szakírója
TŐZSDENYITÁS – Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető
NOPQ: Világsiker lett a Tokajról szóló gasztrokönyv
November 29-én Párizsban adták át a világ legnagyobb gasztronómiai könyvszemléjének, a Gourmand International Awards díjait a World Cookbook Fair-en. Komoly magyar siker is született, Ripka Gergely kétnyelvű Tokaj Kalauza European Wine Book kategóriában került februárban a legjobb 4 könyv közé, és kapta meg a rangos Best European Wine Book címről szóló oklevelet.
A könyv a fő téma, mióta csinálja, mit jelent az elismerés, aztán Tokaj helyzete szerinte, megítélése itthon és külföldön. A tokaji szárazborok, illetve az aszú sorsa mennyire sanyarú? Mennyire más itthon és külföldön?
Ripka Gergely, független borszakíró, blogger
Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS