Millásreggeli - a gazdasági muppet show

  • ÉLŐ ADÁS
  • MŰSORTÁR
  • PODCAST FELIRATKOZÁS
  • VAN BARÁTUNK: RADIOCAFÉ
  • EPIC STORIES

A termőföldről az asztalra

2017-04-13

A farm-to-table egy kitűnő kezdeményezés, a lényege, hogy az éttermek nem másodkézből vásárolnak alapanyagokat, hanem közvetlenül a termelőktől. Hogyan működik, hogyan lehet ezt kivitelezni? Mennyire drágítja a kész ételt? Mit szólnak a vendégek, van-e erre igény? Döry Gáborral, a Corinthia Hotel Budapest vendéglátás-marketing szakértőjével beszélgettünk. Kiss Móni (Equilor) vezető elemző a tőzsdenyitás részleteit árulta el, Koi Tamással, a hwsw.hu szakírójával májusi részvénykibocsátása kapcsán beszélgettünk a DIGI-ről.

http://media.blubrry.com/millasreggeli/millasreggeli.hu/wp-content/uploads/2017/04/2017-04-13-09-00-00-MILLAS.mp3

Feliratkozás: Apple Podcasts | Spotify | TuneIn | RSS

Kategória: Podcast Címkék: digi, farm-to-table, gasztronómia, ipo, nopq, részvénykibocsátás, tőzsdenyitás

  • MÉDIAAJÁNLAT
  • FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • ÁSZF
  • IMPRESSZUM
  • KAPCSOLAT
  • STÁB
  • GALÉRIA

Copyright © 2025 · Millásreggeli - minden jog fenntartva!