A dinamikus valuta átváltási rendszerről hiányos, az átváltási árfolyamról pedig megtévesztő tájékoztatást nyújtott a Ryanair Ltd. magyar nyelvű foglalási oldalán, ezért 50 millió forintos bírságot kapott.

Statisztikai adatokból már korábban kiderült: a budapesti Uber-utazások közel egyharmada metróállomás közelében indul vagy végződik. Vagyis az Uber már most a tömegközlekedés kiegészítője Budapesten. Ezt erősítették meg a most napvilágot látott számok is – az Uber megbízásából az Ipsos felmérést készített a magyar Uber-felhasználók körében.

110 darab Airbus A321neo repülőgép megvásárlásáról írt alá szerződést a Wizz Air az Airbus-szal. Listaáron a repülőgépek értéke több mint 13,7 milliárd dollár (3781 milliárd forintot), de persze a Wizz Air ekkora tételben nem listaáron vásárolt.

A nyaralók által érintett helyeken gyakran nem megfelelő az informatikai védelem, ezért utazás előtt és közben is érdemes a mobileszközökkel kapcsolatos biztonsági lépéseket megtenni. Német szakértők szerit gyakorlatilag semmi sem biztonságos.

Fogyasztóvédelmi mobilalkalmazással segítik a külföldre utazókat: a 25 nyelven elérhető ECC-Net: Travel a külföldön előforduló fogyasztóvédelmi problémák megoldásában segít – mondta az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Európai Fogyasztói Központjának (EFK) vezetője.

A két vállalat egy olyan technológia tökéletesítésén dolgozik, amely már azelőtt jelzi a lehetséges műszaki hibákat, mielőtt azok ténylegesen bekövetkeznének. A fejlesztés eredményeként csökkenthetnek a karbantartás költségei a légitársaságok számára.

Bemutatta tizenegyedik születésnapján új színvilágát a magyar kötődésű Wizz Air diszkont légitársaság. Az első, új festéssel rendelkező Airbus A320-as szerdán szállt fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.