Médiaajánlat

MILLÁSREGGELI – 90.9 Jazzy

2011. augusztus 22-től a Milliók Reggelire stábja Millásreggeli néven új műsorral jelentkezik a 90.9 Jazzy rádióban. Az Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András nevével fémjelzett reggeli műsorban ? vagy, ahogy ők nevezik ?gazdasági muppet showban? – a közéleti és gazdasági témák a korábban megszokott módon hitelesen, de könnyen emészthetően, a hétköznapi emberek számára is érthető formában kerülnek feldolgozásra, zenei különlegességekkel fűszerezve.

Rádió hatósugara

A 90.9 Jazzy Budapesten és kb. 60 km-es vonzáskörzetében biztosít zavartalan adásmenetet. Online rádióhallgatás lehetősége az interneten keresztül bárhol elérhető.

Célcsoport

A hallgatói tábor 35,8%-a felsőfokú végzettségű, amely szempontból a 90.9 Jazzy elsők között van az összes Budapesten fogható mért rádiók között.

Általános hallgatói jellemzők: a 90.9 Jazzy hallgatói elsősorban 25+ korcsoportból kerülnek ki. Intelligens, művelt, nyitott gondolkodású, 29,5%-uk AB státuszú, magas jövedelmű vállalkozó és menedzser, akik a rádió hallgatói táborát alkotják. A férfi és a női hallgatók aránya 61-39%.

Hallgatottság

A 90.9 Jazzy rádió hallgatottsága Budapesten 154.900 fős hallgatói bázissal (heti hallgatottság) büszkélkedhet, ami a tematikus rádiók viszonylatában egy kimagasló eredmény.

A rádió még egy szempontból piacvezető, legmagasabb az ATS értéke, ami a hallgatói állomás hűséget jelöli, vagyis a 90.9 Jazzy rádiót hallgatják a leghosszabb ideig.

Közösség

A Millásreggeli Facebook oldala jelenleg több mint 5 ezer kedvelővel büszkélkedhet, igen magas elérési arányokkal: nem ritka, hogy egy poszttal 40-80 ezer főt érünk el.

Ajánlatkérés

info@millasreggeli.hu