Felhasználási feltételek

 Kedves Olvasó!

Azzal, hogy belépsz a millásreggeli.hu-ra, (regisztrálva vagy regisztrálás nélkül) elfogadod a következőket:

– A millásreggeli.hu-n található tartalom a millásreggeli.hu szerzőinek szellemi tulajdona.

– Fenntartunk minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

– Előzetes írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, hang- vagy videó anyag, struktúra, logó, vagy bármilyen más tartalom) feldolgozása vagy értékesítése.

– A millásreggeli.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

– Tilos továbbá előzetes írásbeli engedélyünk nélkül a millásreggeli.hu tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

– A millásreggeli.hu oldalról értesüléseket átvenni csak egyértelműen feltüntetett hivatkozással lehet, úgy, hogy nem változik az eredeti információ.

– A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat moderáljuk, de nem ellenőrizzük állandó jelleggel. Kifogás esetén fordulj hozzánk az info kukac millasreggeli pont hu mailcímen.

Köszönjük!

A stáb